home Meny close
menu Meny

VITA VEKTBALANSE GREEN COFFEE

VITA VEKTBALANSE
40%

Før: 199,-

Spesialpris 119,-

Før: 199,-

Spesialpris 119,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

Før: 199,-

Spesialpris 119,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+12 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Green Coffee – eller grønn kaffebønne, er rett og slett ubrente kaffebønner. Ubrente kaffebønner har et høyere innhold av antioksidanten klorogensyre enn brent kaffe, og kan være et godt hjelpemiddel for deg som ønsker å gå ned i vekt. I det siste har grønn kaffebønne fått mye oppmerksomhet og omtale i media verden over som et effektivt middel for vektredusering. Det er spesielt antioksidanten klorogensyre i grønn kaffebønne som er forbundet med vektreduksjon, da klorogensyre påvirker kroppens evne til å håndtere blodsukker og forbrenningen vår.

Hvordan virker Green Coffee?


Studier viser til at klorogensyre øker insulinfølsomheten, noe som kan ha en betydning for mengden av sukker som kan omdannes til kroppsfett, samt for de med glukoseintoleranse og diabetes. Det er også gjort undersøkelser som tyder på at grønn kaffebønne kan stimulere prosesser som øker fettforbrenningen. Et studie har vist at ekstrakt av grønn kaffebønne kan være forebygge vektøkning ved at den hindrer opptak av fett og ved at den aktiviserer fettforbrenningen i leveren. Et studie viste at personer som daglig tok tilskudd med grønn kaffebønne over en periode på 22 uker, i gjennomsnitt gikk ned 8 kg, tilsvarende 10% av sin kroppsvekt og 4,5% kroppsfett. Undersøkelsen ble publisert i tidsskriftet Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity.

Vitenskapen bak Green Coffee


To norske undersøkelser, som er publisert i The Journal of International Medical Research, sammenlignet kaffe med klorogensyre og koffeinfri kaffe. I den ene undersøkelsen viste det seg at kaffe med klorogensyre reduserte opptaket av sukker med nesten 7% (ergo mindre sukker som kan omdannes til kroppsfett), og den andre undersøkelsen som gikk over 12 uker, viste at gruppen overvektige som fikk kaffe med ekstra klorogensyre i snitt gikk ned 5,4 kg, sammenlignet med kontrollgruppen som kun gikk ned 1,7 kg i gjennomsnitt.
Disse to norske undersøkelsene konkluderer med at klorogensyre har en signifikant effekt på hvordan kroppen vår tar opp og bruker blodsukkeret (glukose), og at daglig, langvarig bruk av klorogensyre fra grønn kaffebønne kan redusere kroppsvekt og kroppsfett.
Den berømte TV-legen Dr. Oz gjorde så sin egen undersøkelse med sine egne leger og forskere. I denne undersøkelsen med 100 kvinner, og som kun varte i 2 uker – så man at de som tok tilskudd med grønn kaffebønne gikk ned 1 kilo på kun 14 dager.

Innhold: 60 stk

Varekode: 111538

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Økt forbrenning

Jeg har store problemer med forbrenning på grunn av forskjellige hormonsykdommer og andre helseproblemer (pcos, påvist insulinresistens, lavt stoffskifte blant annet). Jeg begynte med sunnere kosthold på egen hånd og gikk ned litt, men sakte, så bestemte meg for å prøve noe kosttilskudd i tillegg. Da jeg begynte å ta disse så følte jeg at jeg fikk en ekstra boost og at jeg nå kan ha flere dager hvor jeg ikke er så flink men allikevel gå ned så mye som jeg gjorde før på en uke, eller gå ned enda mer på en uke hvis jeg er ekstra flink. Siden det er koffein så får man ekstra energi også og det merker jeg hjelper, men passer litt på kaffemengden på dagtid så det ikke blir for mye :) Har ikke merket noe til ekstra diaré, men får å være ærlig så har jeg det mye pga medisiner for helseproblemer fra før.. ikke noen økning, eller minskning på det området
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.06.2018 av Ida

En Detox, fettforbrenner

Jeg går på keto diett og pleier og bruke eplecidereddik og sitronjuice for chlorogenisk syre. Ved og kombinere disse tablettene så har det hjulpet meg og komme forbi forstoppelse av vekt (stall). Magen min jobber som en gal og det renser også kroppen . Fikk idag ut brun urin, det er på grunn av at de grønne kaffe tablettene renser kroppen for avfall. Slik at kroppen kommer forbi en (stall) enklere. Tablettene anbefales, men jeg syntes prisen er litt stiv til at det bare er 60 tabletter og man skal ta 2 til dagen. Tablettene har diare som side effekt, ikke noe jeg legger merke til men alle kan oppleve det forskjellig.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 24.05.2018 av Simon

Mye mindre oppblåst!

Har gått på green coffee i to uker nå, og merker tydelig at jeg er mindre oppblåst! Er spent på fortsettelsen!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 30.01.2018 av Dina

Wow!

Jeg har brukt dette produktet i under en uke og jeg ser allerede tydelige resultater når det kommer til oppblåsthet. Jeg har aldri gått så mye på do før jeg startet å bruke disse pillene. Kan tenke meg at man går ned masse i vekt hvis man trener litt ved siden av også! Anbefales til alle som vil gå ned i vekt!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 20.12.2016 av Mina

Funker fet

Jeg har tatt disse i nå 2 måneder og har greid å gå ned 10kg, dette ved å drikke masse vann, spise sunt også trening! Den har gitt meg så mye energi! anbefales, men bruk i lengre periode og kontinuerlig!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 31.08.2016 av Sarah

Ok

Jeg har gåd ned 1kg på en månde altså ikke veldig mye?! Reduserer matlysten.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 14.08.2016 av Ida

Funker

Jeg slet veldig lenge med konstant oppblåst og har mage. Jeg prøvde mage bakterie for apoteket som ikke fungerte, så prøvde jeg denne. Tok to tabletter til frokost, og etter kort tid måtte jeg på et dobesøk, og med noen dager gående så var oppblåsheten helt borte! Kjøpte påfyll i dag og gleder meg til å komme i gang igjen! :-) Anbefaler til alle med hard og oppblåst mage!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 05.07.2016 av Mari

Bra!

Jeg liker dette produktet veldig godt! Jeg vet ikke om jeg gikk så mye ned i vekt, men det fikk fordøyelsessystemet mitt sikkelig i gang, og jeg kunne ikke bedt om mere enn det
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 05.07.2016 av Thea

katrine

kjempe bra er så fornøyd med den . anbefaler !
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 23.03.2016 av katrine

Super kur

Var litt skeptisk på dette Men men det er sanne og funke virkelig
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 07.02.2016 av Super

Genial

Denne anbefaler jeg på det sterkeste til alle som vil ned i vekt. Eller har forståppelse. DEN ØKER ANTALL DO BESØK! å den gir energi. . Men du må gi den 1 uke eller 2 til du merker at den funker. Absolutt værdt hver krona! 1 mnd gikk jeg ned 4 kg. Men da drakk jeg masse vann å reduserte porsjons str i mat å.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 14.10.2015 av Monica

Skriv din egen omtale

Du omtaler: VITA VEKTBALANSE GREEN COFFEE

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.