home Meny close
menu Meny
179,-
179,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

179,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+18 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

VITA HELSE BETAKAROTEN – NÅ ENDA BEDRE! Beskytter huden og vedlikeholder en jevn, varig og dyp brunfarge. Vi har tatt vårt bestselgende produkt og gjort det enda bedre! Nå med naturlig betakaroten, nattlysolje, vitamin E, melonekstrakt og kobber!

VITAMIN E


Kraftig og ansett som den viktigste og mest potente fettløselige antioksidanten. Beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress. Ved soling, utsettes huden vår for ekstra belastninger og frie radikaler kan dannes i større mengder enn normalt. Når det er en ubalanse mellom antioksidanter og frie radikaler, oppstår oksidativt stress. Oksidativt stress påskynder aldringsprosessen og kan være med på å gi en tidligere aldring av huden vår. Derfor er VITA Helse Betakaroten nå formulert med naturlig Vitamin E som er med på å beskytte mot frie radikaler og oksidativt stress, som hjelper å holde huden vår ung og frisk. Vitamin E er også med på å lege sår, som for eksempel om vi skulle bli solbrente og flere studier viser at Vitamin E også kan forebygge solbrenthet.

SOD – SUPEROKSID DISMUTASE (MELONEKSTRAKT)


SOD er et enzym og en veldig kraftig antioksidant som kroppen vår produserer selv. Ved mangler på SOD kan celleskader forekomme. SOD er en veldig viktig antioksidantbeskytter for omtrent alle levende celler som eksponeres for oksygen og beskytter også mot frie radikaler, slik som Vitamin E – dog via andre mekanismer. SOD har også en kraftig betennelsesdempende aktivitet. Ved overdreven soling kan vi godt si at det oppstår en kortvarig, lokal betennelse i huden – som kan føre til skader og aldring av huden. SOD vil være med på å beskytte mot dette og følgelig er SOD med på å bremse hudens aldring.
Det er også gjort publiserte undersøkelser som viser at SOD hjelper til med å øke effekten av retinol (Vitamin A). Retionl er kjent for å redusere fine linjer og rynker, og hjelper til med å lege solskadet hud og gir bedre fuktighet og elastisitet i huden.
En åpen undersøkelse gjort med SOD fra melonekstrakt, viser at pasienter med sensitiv, tørr/irritert hud og pasienter som er ømfintlige mot sol og lett får soleksem, får betydelig reduserte plager om de bruker et daglig tilskudd med SOD 15 dager før de eksponerer seg for sol.

NATTLYSOLJE OG GLA


Nattlysolje er en rik kilde til fettsyren gamma linolensyre – eller GLA. GLA er essensielt for en velfungerende kropp. En rekke undersøkelser viser at GLA kan være effektivt for alle former for eksemer, også soleksem – og andre hudproblemer. GLA er også med på å bevare og gi bedre fuktighet i huden, øker blodsirkulasjonen, noe som kan hjelpe trøtt og sliten hud. Studier viser at GLA-fettsyren bedrer hudens elastisitet og spenst, samtidig som det reduserer grov og ru hud. GLA har også en mild betennelsesdempende og betennelsesforebyggende effekt.

BETAKAROTEN OG VITAMIN A


Betakaroten er en type av røde, oransje og gule plantepigmenter som kalles karotenoider. I VITA Helse Betakaroten brukes en helt naturlig betakaroten fra mikroalger – ingen syntetisk og kunstig betakaroten!
Karotenoider kan gi forandringer i hudfargen om man bruker det daglig over tid og er derfor blitt veldig populært for de som ønsker en dypere, jevnere og penere gyllen brunfarge. Karotenoider hjelper også med å absorbere UV-stråler og beskytter derfor huden mot UV-strålingens skader.

Betakaroten er en god antioksidant som følgelig beskytter mot frie radikaler, oksidativt stress – og dermed er med på å beskytte huden vår. Det er undersøkelser som viser at betakaroten gjør deg mindre utsatt for å bli solbrent, spesielt de som har en sart hud og er overfølsomme for soling. I kroppen omdannes betakaroten til Vitamin A (retinol). Vitamin A er helt avgjørende for en sunn hud og kroppen omdanner nøyaktig den mengden den trenger av Vitamin A fra betakaroten.

Innhold: 90 kapsler

Varekode: 110928

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Super!

Jeg har alltid blitt fort brun. Men etter jeg begynte med denne, får jeg en dypere og mye finere brun farge, som varer lenger. Og i tillegg får jeg farge mye raskere enn vanlig. Anbefales:)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 01.10.2018 av Jeanette

Imponerende bra

Jeg er veldig fornøyd med dette produktet. Har brukt det mai-august. Allerede i juli folk lurte på hvor fikk jeg den fine hudfargen. Hehe. Det har jeg aldri hatt uten kapslene.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 05.08.2018 av Monika

Anbefales ikke

Jeg syns egt ikke at den gir noe veldig effekt.. blir alltid kvalm av de og kaster opp (20min etter bruk). så måtte dessverre slutte på disse. Men vil virkelig anbefale bio life sin betakaroten med 15mg, gjør virkelig susen ;)
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 03.07.2018 av Thea
VITA svarer: Hei Thea. Dette var veldig leit å høre! Hvis produktet er kjøpt på nettbutikken send en epost til kundeservice@vita.no. Dersom det er kjøpt i en VITA butikk ta kontakt der. Hyggelig å høre at du er fornøyd med Bio Life Betakaroten :) Hilsen VITA Kundeservice

Anbefales ikke

Tenkte å teste ut denne før sommern kom, så jeg kanskje kunne få en dypere brunfarge. blir brun i sola relativt kjapt vanligvis, men er snøhvit før det skjer. Gikk på disse i ca to mnd før jeg utsatte meg for sol, og kan si at selv med solkrem ble jeg solbrent og ikke noe brunere, så de hjelper nok lite på farge og solbrenthet. Kjøper ikke disse igjen.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 11.05.2018 av Sandra

Veldig bra

Helt perfekt mor soleksem! Får også dypere farge og den ble mye gjevnere
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 07.05.2018 av Kaja

Bra for soleksem

Har hjulpet meg godt i forhold til soleksem. Starter i god tid før soleksponering.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 23.04.2018 av Åshild

Greit, men gjør meg veldig kvalm.

Denne funker greit når det gjelder å ikke bli solbrent, men ga meg ikke noe mer farge enn hva jeg får til vanlig, Det verste med denne er at hver gang jeg tar den føles det ut som jeg må kaste opp. Blir kvalm og begynner å brekke meg. Dette skjer ca 1 time etter jeg har tatt den.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 13.07.2017 av Anniken

Aldri blitt så solbrent som med disse..

Kjempe solbrent på mage, øvre rygg og lår.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 28.06.2017 av Sarah

Soleksem

Bruker betakaroten fra mai og ut august. Da slipper jeg å få soleksem :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 14.05.2017 av Christina

Fantastisk produkt!

Disse holder virkelig det de lover! Har alltid slitt med soleksem. Derfor prøvde jeg ut disse da jeg dro til syden i 2 uker, og jeg fikk ingen soleksem. Huden min fikk også en utrolig fin og dyp brunfarge!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 14.04.2017 av Christine

Supert produkt for folk som blir lett solbrent.

Begynte på dette produktet ca 1 uke før jeg dro til syden. Har alltid slitt med brente skuldre og bryst uansett hvor godt jeg smører meg, men merket ikke noe til det etter å ha brukt disse :) Eneste som kan være litt negativt er at tabletten er litt for stor for min smak, kjenner den godt når den svelges og er ubehagelig.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 20.10.2016 av Veronica

Skriv din egen omtale

Du omtaler: VITA HELSE BETAKAROTEN

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.