for a million
kinds of beautiful
Meny
noka

NOKA MILKSHAKE SJOKOLADE

278,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+28 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

NOKA Milkshake Sjokolade hjelper deg med å gå raskt ned i vekt ved hjelp av en diett som består av måltidserstattere rike på næringsstoffer. NOKA Milkshake inneholder alle viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, proteiner, karbohydrater, sporstoffer og fettsyrer (Omega-3 og Omega-6). Samtidig inneholder NOKA Milkshake er en næringsrik måltidserstatter med få kalorier. Kaloriunderskudd gjør at kroppen må bruke av fettreservene, og man kan gå ned i vekt. I tillegg gjør det komplette innholdet av næringsstoffer at NOKA også styrker hud, hår og negler. Hvordan gå ned i vekt? Svaret er NOKA!

NOKA-dietten

NOKA-dietten er en lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD), som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har vært en helsebringende diett siden 1997. I følge NOKA skal du leve godt både mens du slanker deg og i tiden etterpå, noe som dannet grunnlaget for utviklingen av livsstilsdietten NOKA. NOKA-dietten består av milkshakes, middager, müsli, barer og sportsdrikker. Produktene fra NOKA har et høyt innhold av fiber, noe som gir gir en god metthetsfølelse.

Hvem kan bruke NOKA?

NOKA kan brukes enten du skal ned mange eller få kilo, så lenge du er frisk. NOKA bør imidlertid ikke brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

Hvordan bruke NOKA?

NOKA kan benyttes sammenhengende dersom du har behov for det. Ønsker du å benytte den som eneste ernæring i over tre uker, må lege kontaktes. Dette er et markedsføringskrav som settes til alle produsenter av dietter, slik at vår helse skal tas vare på i størst mulig grad. Dersom du ikke trives med å erstatte alle måltider med NOKA-dietten, kan du fint spise et sunt, kalorifattig måltid på ca. 400 kcal i stedet for et NOKA-måltid pr dag. Ved å ha muligheten til å mikse både normale, sunne måltider med måltidserstatter fra NOKA, vil dietten føles naturlig og lettere å følge over tid.

I tillegg til NOKA Milkshakes, tilbyr også NOKA middager, müsli, barer og sport shakes. Dermed er NOKA en fullverdig diett som hjelper deg med å opprettholde et sunt kosthold. NOKA står for kvalitet, og er ditt sikre valg for slanke linjer og god helse!

Innhold:
I en Milkshake-eske, så er det en stor pose à 525 gram pulver. Ett måltid tilsvarer 35 gram pulver (2,5-3 måleskjeer). Måleskjeen følger med i esken.

Innhold: 15 måltider

Varekode: 101220

Omtaler

Grei smak, tykner fort

  • starstarstarstarstar
Ja, shaken kan bli litt for tykk med 3 strøkne skjeer til 2,5 dl melk. Mye fordi du må helst drikke shaken innen 5-10 min før den tykner enda mer ( og da er den ikke god!) Men ellers er smaken god, dersom du liker sjokolade og føler et sug ;-)
Vibeke 14.04.2019

For søt

  • starstarstar_borderstar_borderstar_border
Denne ble for søt og litt merkelig smak på, men har ikke prøvd den som kakao, kan hende den er kjempe god da.
Aina 19.01.2019

Veldig god på smak

  • starstarstarstarstar
Smaker godt og er mettende! Kan fryses og lages som is. Ligger shakeren 2 min i frysen før den drikkes med tykt sugerør i ekte milkshake-style!
Christine 10.04.2018

Smakstips - noka sjokolade shake

  • starstarstarstarstar
Veldig god sjokolade shake, den beste på markedet! Har brukt noka sjokolade som frokost i mange år. Til dere som sliter med smaken, prøv med bitte, bittelitt vaniljesukker, og den blir knallgod!
Marthe 09.04.2018

Noka sjokolade shake perfekt med kaffe

  • starstarstarstarstar
Jeg syntes shaken (eneste smaken jeg har testa)med sjokolade smakte veldig syntetisk. Prøvde med litt frem og fant den perfekte varianten for meg. Jeg tar 2 dl skumma melk og 1 dl nedkjølt vanlig trakte kaffe . Lar kaffien stå i kjøleskapet . Den smaker som kaffe mokka
Linda Johansen 16.01.2018

Litt for tykk konsistens

  • starstarstarstar_borderstar_border
Jeg syns at den ble alt for tykk og kvalmende med tre strøkne skjeer pulver i 2,5 dl melk. Jeg måtte redusere til to for å greie å få den i meg. Da syns jeg den ble ok. Har en grei nok smak.
Anita 11.01.2018

Vond smak, ellers ok

  • starstarstarstarstar_border
Produktet metter og gjør ellers som det skal, men har en bitter og vond ettersmak, som gjør den litt kvalmende å drikke. Om du fra før av er vant til proteinpulver går det nok greit, men om du ikke er det ender du opp med en vondtsmakende diett som du må lide deg gjennom.
Elisabeth 10.11.2017

God milkshake, ikke for tynn, god smak og lett å tilberede

  • starstarstarstarstar
Jeg har brukt Noka chokolade som kosttilskudd i 3 år i tillegg til 3 knekkebrød med div. pålegg til frokost, bittelitt vanlig middagsmat og noe bær og grønnsaker. Noka brukes ved siden av maten pga svelgeproblemer og fordi det inneholder vitaminer og mineraler som kroppen trenger og som det blir for lite av når man ikke kan svelge all slags mat. Jeg holder vekten på et normalt vis.
Bjørg Christiansen 12.07.2015

Mustafa

  • starstarstarstarstar
Takk
Ganimete 23.09.2014

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.