for a million
kinds of beautiful
Meny
women's best

WOMEN'S BEST FIT WHEY 80% - VANILLA 1000 G

Før: 399,-

Spesialpris 299,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
25%
Kampanjen gjelder til og med søndag 26. januar 2020

Beskrivelse

Myseproteinpulver med høyt proteininnhold. Inneholder søtstoffer. Proteiner bidrar til å opprettholde og vekst i muskelmasse. I smak sjokolade, vanilje, cookies & cream, strawberry cream eller salted caramel.
Women´s Best Fit Whey er det rette valget for deg som ønsker daglig støtte til musklene! Med en proporsjon på over 60% av Whey Protein Isolat og 35% Whey Protein Konsentrat, vil det hjelpe deg med å nå målene dine. Produksjonsprosessen sikrer en høy biologisk verdi, en utmerket aminosyreprofil med høyt BCAA-innhold, og de beste næringsverdiene: 24g protein, 1,4g karbohydrater, 1.1g fett, og 112 kcal per servering.
I tillegg klarte vi å erstatte soyalecitin under produksjonsprosessen, som ofte finnes i vanlig Whey Protein, med lecitin utvunnet fra solsikker.

Hva er whey protein?
Whey protein er en av de meste populære og mest brukte tilskuddene i fitnessindustrien. På grunn av sin høye biologiske verdi og høye innhold av aminosyrer, absorberer kroppen det spesielt bra og raskt.
For å bygge muskelmasse, viktigere enn alt annet, bør du alltid fokusere på et jevnt inntak av protein. I motsetning til karbohydrater og fettstoffer, er ikke kroppen din i stand til å lagre proteiner permanent.

Bruk: Drikkes etter trening eller når som helst på dagen. Foreslått bruk er 1-3 porsjoner daglig for å oppnå ønsket virkning. Bland 1 måleskje toppet med pulver (30 g) med 200-300 ml kaldt vann eller melk. Fyll shakeren med væske og ha i pulveret. Ristes godt i 10 sekunder til pulver er godt oppløst.
Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
Boksen inneholder 16 porsjoner.

OBS: Ikke bruk produktet dersom forseglingen er brutt. Ikke egnet til bruk hvis du er allergisk mot noen av produktets ingredienser. Oppbevaring: Lukk boksen godt etter bruk. Oppbevares tørt og kjølig og utilgjengelig for barn.

Ingredienser: myseproteinisolat (60%), myseproteinkonsentrat (35%), kakao, aroma, fortynningsmiddel (xantangummi), emulgator (solsikkelecitin), salt, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), søtstoffer (sukralose, steviolglykosider),

Innhold: 1000gram

Varekode: 355029

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.