for a million
kinds of beautiful
Meny
schwarzkopf

SCHWARZKOPF BLONDE L1 ++ BLONDERING

99,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Beskrivelse

Vår aller sterkeste blondering. Takket være en spesiell formulering lysner Schwarzkopf Blonde L1++ Extreme Strong Blondering håret og gir en fantastisk blond nyanse, selv i mørkt hår.
Den sterkeste blonderingen. Lysner opp til 6-8 nyanser.
For mellomblondt til mørkebrunt hår.
Med ekstra pleiende Blonde balsam for et sunnere resultat.

Nå med OMEGAPLEX for opptil 80 % mindre skade! Stolt på eksperten for blonde!

Innhold: 1 pk

Varekode: 32428

Omtaler

Perfekt

  • starstarstarstarstar
Denne blonderingen er fantastisk, jeg har svart farget hår og den lysna kjempe bra på mitt hår. Men visst du har hår lengre enn skuldrene så vil jeg anbefale 2 pakker da det er litt lite i pakken. Fikk lyseoransje hår og skal blondere håret en gang til for å være sikker på at det blir bra før jul :)
Sandra 30.11.2019

Syns d funker bra

  • starstarstarstarstar_border
Syntes at d tok masse av fargen eg hadd sist. Så no håp eg at d tar mye denna gangen også ❤
Thea 15.11.2019

Nysgjerrig på produktet

  • starstarstarstarstar
Lurer på hvordan dette produktet vil virke på mitt hår... Håret mitt er mørkt kobberbrunt med rødskjær...jeg ønsker og farge i håret i stedet for og stripe...noen som har samme hårtype som meg som har prøvd ???
Nysgjerrig på produktet 02.09.2019

super bra

  • starstarstarstarstar
dette produktet har jeg brukt i en år rekke, er så fornøyd, jeg har mørke brun/svart hår, og d bleker håret mitt vær gang, så jeg vill anbefale deg dette på d varmeste.
ann kristin 06.08.2019

Anbefales ikke

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Jeg personlig likte ikke dette produktet i det hele tatt! Resultat vil jo være individuelt fra person til person, med tanke på hvilket utgangspunkt man har. Håret mitt var mørke brunt og endte med helt hvit hår i hodebunnen, oransjt hår på resten av håret med mørke brune striper. Denne blonderingen brente også huden min. Så alt i alt vil jeg ikke anbefale den.
E 21.01.2019

Kjøper igjen

  • starstarstarstarstar
Jeg har mørk blondt hår fra før av, med mørkere ettervekst. Jeg brukte denne til å stripe øverst i håret, og presse farge jevnt i hele håret fra skuldrene og ned. Satt mye lengre med fargen enn det som står på pakken, fordi jeg brukte lag tid på å så stripet håret (første gang jeg gjorde det på meg selv), og ble veldig redd for både fargen, slitasje og evt om d ville knekke av. Men resultatet ble kjempe bra og ikke gul i det hele tatt, som jeg har blitt av andre farger. Vil kjøpe denne igjen!
Maja 02.07.2018

Granier

  • starstarstarstar_borderstar_border
Syns det er bra men prøvde ett annett ett og det bleker ikke akkurat
Ann louise 19.06.2018

Dårlig

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Jeg hadde svart hår og brukte den her for å lysne det før jeg skulle farge det med en lysebrun hårfarge og mange steder lysna det ikke noen ting så er veldig skuffa :(
Monika 06.04.2018

Briliant

  • starstarstarstarstar
Denne blonderingen er UTROLIG bra og bleker mye! Men man MÅ følge instruksjonene. Spesielt den med at man må sitte tiden ut (30-45 minutter). Jeg er blond/mellomblond og jeg helbleket håret for første gang. Jeg var derfor redd for at håret skulle bli ødelagt/knekke av, så jeg satt ikke så lenge som jeg burde og ble dermed litt oransje. Men håret ble veldig lyst og fint sånn ellers!
K 07.03.2018

Gult

  • starstarstarstar_borderstar_border
Har naturlig ganske mørkt hår og brukte denne etter å ha blondert håret en gang for å prøve å få det fra orange til blond. Denne gjorde ikke en veldig bra jobb på håret mitt og gjorde det bare gult.
Mørk 22.06.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.