for a million
kinds of beautiful
Meny
29%
ogx

OGX SEA MINERAL MOISTURE SHAMPOO

Før: 139,-

Spesialpris 99,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
29%

Beskrivelse

OGX Sea Mineral Moisture shampoo har en eksklusiv blanding av bl.a. havmineraler som er rike på magnesium, kalsium, kalium og jern som er essensielt for et sunt hår; grønne alger som inneholder antioksidanter som beskytter mot UV-stråler; og tare som gir fuktighet til håret og reduserer friksjon.

Bruk: Påfør rikelig med shampoo i vått hår, og masser fra hodebunnen og ut i tuppene. Skyll godt. Unngå kontakt med øynene. For best resultat, benytt Sea Mineral Moisture balsam etter shamponering.
Varekode: 330487

Omtaler

Gjorde sånn at krøllene mine ble veldig pigmenterte og det ble bare helt fantastisk ja det blir kjempe fint og jeg og folk spør meg hele tida om hva slags sminke produkt jeg bruke på håret og da sier jeg bare den her som jeg har kjøpt fra dere og jeg takk

  • starstarstarstarstar
Beste produktet noen sinne og beste pengene keg har brukt, tusen takk Vita dere ga meg noen gode råd, mens jeg bar der.
Farhiya 01.11.2017

Kjempe bra!

  • starstarstarstarstar
Denne kjøper jeg igjenn! Lukter mildt og littegrann kardemomme aktig og balsamen i samme serie er turkis i fargen og shampoen litt blå når du tar den i hånda men farger ikke av,så det er litt artig detalj. Håret blir blankt og mykt .
M 30.04.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.