for a million
kinds of beautiful
Meny
depend

DEPEND STRIPING BLOND

84,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Depend Striping blond inneholder ingredienser som gir håret ditt det flotte resultatet raskt og sikkert. Depend Striping blond inneholder jojobaolje, hveteprotein og Aleo Vera. Jojobaoljen bevarer fuktigheten og lar håret opprettholde sin naturlige balanse. Hveteprotein både beskytter håret og dens naturlige næring. Aleo Vera gir fuktighet og en flott glans til håret.

Striping mørk- til lyseblond
Varekode: 32402

Omtaler

Veldig bra!!

  • starstarstarstarstar
Dette produktet har jeg brukt hver gang jeg striper håret mitt. Resultatet blir alltid som ønsker, fine og lyse striper. Jeg har blondt hår naturlig.
Gunhild 16.12.2019

Godt produkt

  • starstarstarstarstar_border
Fargen er veldig bra!! Jeg har blondt/mørkblondt hår og for meg ble stripene helt lyse. Det var vanskelig å dra ut hår av hetta, men dette er vel bare øvelse. Derimot å ta av hetta igjen var vanskelig. Jeg gjord som anvist i pakningsvedlegget, men jeg brukte allikevel 10-20 minutter for å ta av hetta.
K 28.02.2018

Beste jeg har prøvd!!

  • starstarstarstarstar
Har stripet hår i flere år. Har i utgangspunktet mellomblondt hår. Dette er det beste produktet jeg har prøvd noensinne. Skikkelig lyse, fine striper.
anne 06.02.2018

Bra

  • starstarstarstarstar
God hette og nål, stripene ble knallbra i mørkt hår!
Silje 28.07.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.