Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Nyhet
Haar Anti Hair Loss Shampoo 250ml
240116014
240116014

Beskrivelse

HAAR Botanical Growth Anti Hair-Loss Shampoo er formulert for å skape optimale vekstforhold ved å opprettholde en sunn hodebunn, i tillegg til å stimulere hårsekkene og forebygge hårtap. Formulert med Capixyl™, Biotin og Horse Chestnut Extract som bidrar til å stoppe hårtapsprosessen, stimulere hårvekst og redusere betennelse i hodebunnen. Med en nøye justert pH-verdi på 5-5,5, tar shampoen også vare på hårets struktur og er egnet for alle hårtyper. Capixyl™ En innovativ og plantebasert ingrediens utviklet for å forhindre og stoppe hårtapsprosessen, stimulere hårvekst og redusere betennelse i hodebunnen. Capixyl™ er et biomimetisk signalpeptid (acetyltetrapeptid-3) kombinert med et rødkløverekstrakt rikt på Biochanin A. Økt produksjon av keratin påvirker produksjonen av nye hårsekker slik at hårsekkene igjen kan produsere hår. Biotin Et vannløselig vitamin (B7) som bidrar til å vedlikeholde normalt hår. Er essensiell i kroppens omdanning av aminosyrer, som hårsekkene trenger for at håret skal vokse. B7 bidrar til nedbryting av proteiner som er viktige for dannelsen av keratin. Horse Chestnut Extract Proppfull av antioksidanter og er anti-inflammatorisk. Er spesielt nærende og styrkende for hodebunnen og skaper ideelle vekstforhold for håret. Fri for silikoner, sulfater og fargestoffer. 100% vegansk.

Bruk

Påfør og masser produktet lett inn i hodebunnen og la virke i ett minutt og skyll ut. Lengdene blir rene ved at shampooen skylles gjennom. Kan brukes daglig av alle hårtyper for å styrke håret og proaktivt motvirke hårtap.

Ingredienser

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Distearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Butylene Glycol, Dextran, Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Acetyl Tetrapeptide-3, Retinyl Palmitate, Trifolium Pratense Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Calcium Pantothenate, Polysorbate 20, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Inositol, Linoleic Acid, Citric Acid, Biotin, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal.
Anmeldelser ()

Haar Anti Hair Loss Shampoo 250ml

Haar

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger