Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Split Fix™ Hair Oil - 45ml
230607018
230607018

Beskrivelse

Si farvel til tørre og krusete lokker! Split Fix™ Hair Oil forbedrer hårets kvalitet og fuktighetsbalanse ved å bruke en nærende blanding av økologiske vegetabilske oljer fra kokosnøttolje, arganolje, solsikkefrøolje og aprikoskjerneolje. En naturlig hårolje som trekker raskt inn i håret, forbedrer hårets styrke og fuktighetsbalanse, og etterlater håret skinnende, silkemykt og beskyttet. I tillegg gir oljen håret en naturlig UV- og varmebeskyttende effekt, som forhindrer varmeskader, splittede ender og krusete hår. Split Fix™ Hair Oil er både en beskyttende stylingolje og en fuktighetsgivende hårbehandling. Split Fix™ Hair Oil kan brukes på flere måter: Påfør i rent, håndkletørt hår for enkelt å løsne opp i floker og en ekstra fuktighetsforsterkning og beskyttelse. Påfør i vått eller håndkletørt hår for å kontrollere krusete, statisk hår på avveie. Påfør før håret styles for å beskytte mot varme og solskader. Påfør i tørt hår for å gi glans. Hemmeligheten ligger i den unike blanding av pleiende, økologiske oljer. Solsikkekjerneolje, kokosolje, arganolje og aprikoskjerneolje jobber sammen for å gi næring til håret utenfra uten å tynge det.

Bruk

Påfør oljen i håndflaten med pipetten (det skal ikke brukes så mye om gangen) og varm oljen godt opp i hendene før den påføres og forsiktig klemmes inn i håret. Gre evt. gjennom håret med en god hårbørste etterpå. Start gjerne med noen få dråper, og påfør deretter litt mer om det er behov for det. Split Fix™ Hair Oil kan brukes i hele håret eller hårtuppene, i både vått og tørt hår, og til styling eller bare for å temme og fukte håret i løpet av dagen. Unngå å bruke oljen i hodebunnen.

Fordeler

Multifunksjonell hårolje som jevner ut krusete hår for en skinnende og myk finish.

Ingredienser

Dimethicone, C15-19 Alkane, Dimethiconol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Parfum (natural). *Ingrediens fra økologisk landbruk.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

Split Fix™ Hair Oil - 45ml

Hairlust
239 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger