Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Curl Crush™ Co-Wash - 200ml
230607001
230607001

Beskrivelse

Curl Crush™ Co-Wash er en fuktighetsgivende balsamvask. Curl Crush™ Co-Wash renser hud og hodebunn skånsomt med sin kremete, lett skummende konsistens. Denne balsamvasken tilfører fuktighet til håret og bekjemper krusete krøllene. Hemmeligheten er i den gode blandingen av fuktighetsgivende, plantebaserte ingredienser, inkludert aloe vera, avokadoolje og mangoekstrakt. Denne co-wash for krøller er utviklet med en styrkende blanding av Anagain™, avledet fra ertespirer og bambusekstrakter som hjelper til å beskytte håret mot å brekke, og bekjempe krus. Denne co-wash for krøller er godkjent for Curly Girl metoden. Curl Crush™ Co-Wash inneholder ikke skadelige sulfater, silikoner, parabener eller tørkende alkoholer, men består av 99,3% naturlige ingredienser! Et krøllete hår blir raskere tørt, skjørt og har lettere for å brekke. Tradisjonelle shampoo kan være for harde mot denne hårtypen, så håret lettere blir sprøtt og frizzy. Da er en co-wash løsningen! En co-wash er som en balsam som i tillegg renser håret. Med en co-wash kan du vaske håret regelmessig (som er nødvendig for et sunt hår og hodebunn), samtidig som balsamvasken hjelper til å holde krøllene hydrerte og definerte. Curl Crush™ Co-Wash er et mildt rensende produkt som skånsomt fjerner produktrester og olje fra hår og hodebunnen. Fuktighetsgivende ingredienser, som aloe vera og avokadoolje hydrerer krøllene. Co-washen inneholder også styrkende ingredienser, som ertespirer og bambusekstrakt som beskytter skjøre hårstrå mot å brekke. Aloe vera er rik på antioksidanter, som gjør at balsamvasken også beskytter håret mot miljøskader.

Bruk

Fordel Curl Crush™ Co-Wash for krøller jevnt gjennom vått hår og i hodebunn. Bruk fingrene til å massere co-washen godt inn i ett til to minutter før du skyller ut produktet. Gjenta en gang til om nødvendig. Etterfølg co-washen med en god balsam eller hårmaske for krøllete hår.

Fordeler

En nærende co-wash for krøller med naturlige, økologiske ingredienser.

Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Isomalt, Sodium Benzoate, Persea Gratissima Oil*, Polyglyceryl-6 Distearate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Phyllostachys Bambusoides Extract*, Mangifera Indica Fruit Extract*, Pisum Sativum Sprout Extract, Parfum (naturlig). *Ingrediens fra økologisk landbruk. 99,3% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 10,5% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

Curl Crush™ Co-Wash - 200ml

Hairlust
299 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger