HVA ER K-BEAUTY?

Det viktigste stikkordet er: Perfekt hud! Kvinner i Korea er svært opptatte av å ta vare på huden sin, og mange innfører avanserte skjønnhetsrutiner fra de er svært unge. De har høye krav til hudpleiens kvalitet og virkning, og deres hudpleierutine kan bestå av så mange som 10-18 produkter hver dag! Koreansk hudpleie er kjent for å være unik, innovativ og nyskapende. Produktene inneholder ofte en høy andel urter og naturlige ingredienser, og har fløyelsmyke og deilige teksturer. Det sies at Korea ligger opptil 18 år foran Vesten på innovasjon av hudpleie, og det er nettopp dette som gjør K-Beauty så spennende!

ERBORIAN PÅ 1-2-3

Erborian har som mål å bringe koreanske skjønnhetsritualer til vestlige kvinner på en måte som passer inn i deres hektiske hverdag og livsstil. Erborian er en forkortelse av «Herbes d’Orient», som betyr «orientalske urter». Serien kombinerer tradisjonelle urter og naturlige ingredienser med avansert koreansk teknologi, og baserer seg på den smarte og fleksible rutinen DETOX – BOOST – FINISH. Produktene er basert på eksklusive formler som utvikles og produseres på egen lab i Sør-Korea.

DETOX – BOOST – FINISH

Filosofien til Erborian er at den daglige hudpleierutinen består av tre essensielle steg:

  1. Detox: Rens huden for smuss og urenheter og gjør den klar til å ta imot pleiende produkter, gjerne ved hjelp av den koreanske renserutinen «Double Cleansing».
  2. Boost: Gi huden påfyll ved hjelp av lotion, serum, masker og kremer tilpasset din hud. Velg mellom seriene Bamboo (fukt og balanse), Yuza (næring og beskyttelse) og Ginseng (oppstrammende pleie).
  3. Finish: Jevn ut, tilfør glød og dekk til urenheter ved hjelp av spesialkremer som CC Crème, BB Crème, Glow Crème, Matte Crème og andre unike hybridprodukter.

DOUBLE CLEANSING

Erborian tilbyr både oljebaserte og vannbaserte renseprodukter, og anbefaler at du skal bruke begge deler for at huden skal bli helt ren. Fjern først make-up effektivt ved hjelp av en oljebasert rens, og rens deretter i dybden med en vannbasert rens. Dermed blir du kvitt alle rester etter make-up, smuss og urenheter. Velg mellom de oljebaserte rensene Solid Cleansing Oil og Black Cleansing Oil, og de vannbaserte rensene Double Mousse, Cleansing Water og Black Soap.

DOUBLE HYDRATION

Fuktighet er noe av det aller viktigste du kan tilføre huden din, og i Erborian tilføres fukt i to steg; først metter du huden med fukt ved hjelp av en lotion, og deretter «forsegler» du fuktigheten ved hjelp av din dagkrem eller nattkrem. Velg mellom Bamboo Matte Lotion, Yuza Double Lotion eller Eau Ginseng og kombiner dette med din favorittdagkrem.

Hva er K-Beauty?

0 produkter
Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*