Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud

Clarins we care. For å nå vårt mpl har vi et kontkret sett med forplikterelser og et todelt løfte om å gjøre mer og gjøre det bedre, for deg og planeten. Mer enn noensinne jobber vi mot skjønnhet som er mer ansvarlig og bærekraftig.

Ta vare på mennesker. Våre kunder - Å lytte til kunden er kjernen i vår filosofi. Vi og våre skjønnhetsrådgivere er her for å lytte og veilede deg, helge deg med å føle deg vel og trygg på skjønnheteen din.

Ta vare på planeten. 100% resirkulerbar forpakning innen 2025. Den sirkulære økonomien. Vi søker stadig måter å sikre at miljøpåvirkningen av Clarins Emballasje holdes på et minimum. Vår forpliktelse: 100% resirkulerbar emballasje på alle produkteen innen 2025. Vi jobber også aktivt med å begremse bruken av plast i emballasjen vår til fordel for planeten.

Vi er forpliktet til biologisk mangfold.

I samarbeid med PUR Projet, støtter Clarins skogplantingsprogrammer rundt om i verden. Siden 2011 har mer enn 756 000 trær* blitt plantet globalt. *Inkluderer trær plantet gjennom PUR Project og andre partnere.

I tillegg var vi den første offisielle partneren til Plastic Odyssey, hvor vi støtter deres arbeid om å redusere forurensing av plast i havet og skaper et globalt nettverk for resirkuleringsinitiativer.
Bilde av fjellandskap

Bilde av et barn som leser skolebokVi er forpliktet til barn

Siden 2011 har Clarins og FEED levert mer enn 36 millioner måltider til barn i nød gjennom FN sitt "World Food Programme". Vi hjelper tusenvis av barn med å forbedre kostholdet og få utdannelse.
Partnerskapet med FEED omfatter kjerneverdiene som er i hjertet av Clarins’ misjon.

Vi er forpliktet til forskning og alt naturen har å tilby

Clarins styrker sin ansvarsbevisste strategi for anskaffelser og prioriterer de beste løsningene innen jordbruk, flere lokale ressurser fra Frankrike eller Europa (eller bruk av fairtrade når ingrediensene kommer fra utviklingsland), full sporbarhet av innhøstingsområder og langsiktige kontrakter med våre samarbeidspartnere.
I de franske alpene finner du Domaine Clarins, et utendørs laboratorium som er et godt eksempel på permakultur, der planter blir dyrket i takt med de naturlige årstidene, et miljø i høyden der jorda alltid er fri for forurensning og det brukes økologiske jordbruksmetoder for dyrking og høsting av ingredienser til flere av våre produkter.
Damer som jobber i naturen ikledd lokale drakter og hodeplagg.

2025: CLarins øker tempoet og forplikter seg. Ta vare på planeten. 100% av høstingen vår skal være bærekraftig. 80% av ingrediensene skal være økologisk dyrekt. 100% av emballasjoen skal være resiskulerbar. 30% reduksjon av karbonavtrykk. Ta vare på mennsker. Optimalsert sporbarhet, forsterket fair trade programmer, gjøre enda mer for helse & barn.

Clarins - We Care

10 produkter