Fri frakt og superrask hjemlevering
Fri frakt og superrask hjemlevering
Klikk og hent
Klikk og hent
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Lipscore
Lipscore
Weleda Birch Body Scrub 150ml
368781
368781

Beskrivelse

Birch Body Scrub er en naturlig body scrub, uten mikroplast, som peeler huden skånsomt, øker sirkulasjonen og fjerner gamle hudceller. Huden absorberer lettere fuktighet og næring etter bruk. Inneholder bjørkebladekstrakt, aprikoskjerneolje og små voksperler. Har en oppfriskende duft av grapefrukt, sitrus og kardemomme. En naturlig olje som motvirker cellulitter og gir en fastere hud. Mellom mai og juni vokser bjørketreet kraftig og er fullt av ingredienser som også gir ny drivkraft og energi til våre egne systemer. Flavonoider fra bjørk er detoksifiserende og bidrar til å beskytte cellene ved å stimulere den metabolske aktiviteten og transportere overflødig vann bort fra vevene. Denne vanndrivende effekten var tradisjonelt kjent som en «vårkur».

Ingredienser

Vann, sukkertensid, sesamolje, alkohol, vaskeaktive aminosyrer, bivoks, karnaubavoks, ricinusolje, aprikoskjerneolje, glyserin, ekte eteriske oljer, karragenan, bjørkebladekstrakt, ruscusekstrakt, rosmarinekstrakt, xantan, melkesyre.

Anmeldelser()

Legg i favoritter

Weleda Birch Body Scrub 150ml

Weleda
179 NOK
FÅ MED GAVE: Få med Weleda Feel Good Shower Gel på kjøpet ved kjøp av én eller flere varer fra Weleda. Gjelder kun vita.no og ikke for klikk og hent.

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger