Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Sommerens beste dufter for dame og herre

Sommerens beste dufter for dame og herre

Sommeren er tiden for lette, friske dufter som fremkaller de gode sommerminnene med solskinn, sjøbris og avslappende dager. Enten du er ute etter en ny signaturduft eller vil oppdatere din samling med sesongens beste parfymer, har vi et bredt utvalg fantastiske dufter for både kvinner og menn. Her er vår guide til sommerens mest ettertraktede dufter.

 

Til dame

For deg som elsker strandlivet og saltvann i håret

CLEAN Malibu Beach er den ultimate sommerduften for de som elsker følelsen av sol og hav. Denne lette og friske parfymen blander noter av tang, sitron og appelsinblomst, noe som gir en følelse av en frisk bris på en varm stranddag. Perfekt for både dag og kveld, og gir en naturlig og ren duft.

For deg som gleder deg til sommerfester

Q by Dolce & Gabbana Intense er en forførende og intens duft som balanserer fruktige og blomsteraktige noter. Med toppnoter av saftig sitron og røde bær, og en hjerte av sjasmin og fresia, gir denne parfymen en frisk, men samtidig dyp og kompleks duftprofil som varer hele dagen.

For de ekstra spesielle anledningene

Elie Saab Girl of Now Rose Petal er en blomstrende og sofistikert duft som er ideell for sommerens spesielle anledninger. Med toppnoter av mandarin, pære og pistasj, og hjerte av rose og oransjeblomst, gir denne parfymen en varm og innbydende aura som er både feminin og elegant.

For daglige utflukter og sene sommerkvelder 

En uforglemmelig klassiker fra Dolce & Gabbana, Light Blue Summer Vibes Edt er en perfekt følgesvenn for sommerens eventyr. Denne duften kombinerer friske sitrusnoter med hint av eple og bambus, som minner om en lett og luftig sommerdag ved middelhavskysten. Perfekt for daglige utflukter og sene kvelder.

Til herre

For deg som liker reise og eventyr 

K by Dolce & Gabbana Intense er en kraftig og karismatisk duft som fremhever maskulinitet og styrke. Denne parfymen kombinerer friske sitrusnoter med varme toner av enebær og lavendel, noe som skaper en intens, men samtidig frisk duft som passer perfekt for sommerens eventyr.

For deg som liker det elegante 

Calvin Klein Eternity Man Aromatic Essence er en moderne og aromatisk duft som passer perfekt til sommerens aktiviteter. Med friske noter av bergamott, salvie og rav, gir denne parfymen en balansert og maskulin duftprofil som er både energisk og sofistikert.

For den moderne, selvsikre mannen

Invictus Parfum fra Rabanne er en heroisk og energisk duft som er laget for den moderne, selvsikre mannen. Med friske noter av grapefrukt og havsalt, kombinert med en base av guaiac-tre og ambergris, gir denne parfymen en forfriskende og varig duft som er ideell for både dag og kveld.
Uansett hvilke duftpreferanser du har, finner du den perfekte sommerparfymen hos Vita.no. Utforsk vårt utvalg og finn din favoritt for å gjøre sommeren 2024 uforglemmelig med disse herlige duftene.