Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
No Lash Cluster Duo Size Short
230608004
230608004

Beskrivelse

"No Lash Clusters" er en ultradelikat vippe som gir deg det mest naturlige og definerte vippeutseendet, med det tynneste sømløse båndet.

Bruk

1. Påfør lim på hånden. 2. Fjern klasene forsiktig med en pinsett fra bunnen av vippekanten (motsatt enn vanlige individer) og dypp ned i limet. Vær forsiktig så du ikke bryter vippene fra hver klynge, og hvis du gjør det er det greit å påføre hvert hår separat 3. Påfør så nært som mulig på dine egne vipper. 4. Bruk de kortere lengdene for å legge til volum langs hele vippekanten eller påfør de lengre lengdene i den ytre øyekroken for å forbedre øyeformen. Lim kjøpes separat.

Fordeler

• Naturlig, men bedre. • Vår signaturstil "No Lash Lash x Nikki Wolff" har helt siden den ble lansert i 2019 vært et stift produkt i enhver profesjonell sminkeveske. • "No Lash Cluster" er den samme, men med en ny brukervennlig versjon med bredere klynger som er enkle å bruke selv for ikke-erfarne nybegynnere. • En fantastisk og unik vippe som brukes ofte av kjendiser og makeupartister over hele verden. • Disse klyngene er utrolig enkle å bruke for en feilfri applikasjon hver gang. Stykker: 12 klaser Lengder: 6stk i 6mm + 6stk i 8mm Farge: Svart

Anmeldelser ()

No Lash Cluster Duo Size Short

SWEED

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger