Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent
Suntique I’m Derma Relief Sunstick SPF50+ PA++++
373228
373228

Beskrivelse

Solkremstift med SPF50+/PA++++ for deg med sensitiv hud En solkrem som føles lett som en fjær og som virkelig beskytter huden din? Ja den finnes takket være Suntique! I'm Derma er en unik solkrem stick : den er gjennomsiktig, teksturen er glatt og lett, og du kan til og med bruke den over sminke når du vil tilføre mer solkremen utover dagen. Den har en naturlig og matt finish og etterlater ingen hvite rester. Formelen er også unik: den inneholder ekstrakter av aloe vera og centella asiatica, som lindrer og myker opp huden, samt madecassoside, utvunnet fra centella asiatica som har anti-inflammatoriske egenskaper og bekjemper arrdannelse. I tillegg inneholder den også tre typer hyaluronsyre som fukter huden og forhindrer rynker og flekker, mens SPF50+/PA++++ beskytter huden mot UV-stråler. Den er perfekt hvis du ønsker et produkt som fukter, beroliger og beskytter huden på en og samme gang. Denne er spesielt fin om du har normal, tørr eller sensitiv hud. Dessuten er forpakningen så praktisk at du kan ta det med deg overalt.

Bruk

1. Påfør tilstrekkelig mengde som siste steg i hudpleierutinen. Ikke gni den inn. 2. Påfør 30 minutter før du går ut i solen. 3. Påføres på nytt annenhver time for den perfekte solbeskyttelsen under utendørsaktivitet.

Fordeler

* Inneholder ingredienser som lindrer huden og kan også brukes av sensitiv hud. Fukter huden med trippel hyaluronsyre * Ikke fet og klissete, men har en myk og silkeaktig tekstur som gir en matt finish. * Praktisk å påføre over sminken ved behov gjennom dagen.

Anmeldelser()

Legg i favoritter

Suntique I’m Derma Relief Sunstick SPF50+ PA++++

SUNTIQUE
279 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger