Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
From Green Cleansing Oil - 200ml
022123070
022123070

Beskrivelse

PURITO From Green Cleansing Oil er en mild og ren oljerens med fem essensielle oljer hentet fra naturen. Den er naturlig, plantebasert, skånsom og beroligende renseolje som fjerner skitt og sminke mens den hydrerer og mykgjør huden. Olivenolje og solsikkeolje fukter mens søt mandelolje og druefrøolje hjelper til å bekjempe synlige tegn på aldring og hudskader med det antioksidative egenskaper. Jojoba frøolje gir en dyp rensende effekt og smelter bort urenheter og forhindrer tilstopping av porene. Dette hjelper igjen huden til å virke mer ungdommelig og strålende fra innsiden og utsiden. Passer for alle hudtyper.

Bruk

Dispenser 2-4 pumper i håndflaten og masser forsiktig på tørr hud for å løse opp urenheter. Tilsett vann til fingertuppene, og masser over ansiktet for å skape melkeemulsjon. Skyll grundig med lunkent til kaldt vann, og følg med et skumrens for å fullføre 2-trinns rensingen.

Ingredienser

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sorbeth-30 Tetraoleate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Vegetable Oil, Tocopherol
Anmeldelser()

Legg i favoritter

From Green Cleansing Oil - 200ml

PURITO
329 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger