Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Nyhet
Shake Sjokolade Porsjonsposer 10stk
042723003
042723003

Beskrivelse

Noka sjokolade shake er smaksrik, mettende og kalorifattig shake med alle nødvendige næringsstoffer og et høyt proteininnhold for å gå trygt ned i vekt. Esken inneholder 10 porsjonsposer som er praktisk å ta med seg på jobb eller reiser, med samme gode smak som bestselgeren med smak av sjokolade. NOKA er en proteinrik og balansert måltidserstatter for vektkontroll, et fullverdig måltid som har en nøye sammensatt kombinasjon av vitaminer, mineraler, sporstoff, fiber og de essensielle fettsyrene Omega 3 og 6. NOKA gir deg også en balansert og riktig tilførsel av alle de energigivende næringsstoffene; proteiner, fettstoff og karbohydrater som gjør at shaken metter godt og gir påfyllet du trenger for å følge en sunn livsstil. NOKA måltidserstattere kan brukes av alle som ønsker hurtige og næringsrike måltid. Med få kalorier er produktet godt egnet for de som ønsker å gå ned i vekt, vil opprettholde trivselsvekten, eller som ekstra ernæring i forbindelse med fysisk aktivitet. For å gå ned i vekt kan man bytte ut ett eller flere av dagens hovedmåltider med NOKA for å oppnå et kaloriunderskudd. NOKA måltidserstattere bør ikke brukes som eneste ernæringskilde av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet. Hvis du planlegger å bruke NOKA måltidserstattere som din eneste kilde til ernæring i over tre uker, bør du rådføre deg med lege før bruk. Det er viktig å innta tilstrekkelig med væske daglig. Velg væske uten kalorier, som vann, eller væske med lavt kaloriinnhold. Dette produktet er kun egnet til sitt formål dersom ett eller to av de daglige hovedmåltidene erstattes av NOKA måltidserstatning og er en del av en kaloriredusert diett hvor andre næringsmidler (mat) også inngår. Allergener: Melk (bærer i fettpulveret) og soya. (Proteinet kommer fra erter). Glutenfri, vegetarisk og laktosefri (ved bruk av laktosefri melk). Størrelse: 525g (15 Måltider) NOKA shake blandet med skummet melk gir 220 kcal, kan også blandes med lettmelk (gir 30 flere kalorier) eller vann

Bruk

Hell 2,5 dl skummet- eller lettmelk i en shaker, tilsett en porsjonspose (35g). Rist i ca. 10 sekunder, nytes mens den er luftig og kald. Tilsett vann for en tynnere konsistens.

Ingredienser

Erteprotein, dekstrose, sakkarose, fettpulver (soyaolje, melk), soyafiber, kakaopulver, aromaer, fortykningsmidler (natriumkarboksymetylcellulose, xanthangummi). Mineralmix (trikaliumsitrat, trikalsiumfosfat, dodiumfosfat, magnesiumoksid, natriumklorid, elektrolytisk jern, sinkoksid, natriumselenitt, mangansulfat, kobbersulfat, natriummolybdat, kromklorid). Vitaminmix (L-askorbinsyre, DL-alfa-tokoferylacetat, nikotinamid, retinylacetat, kalsium-D-pantotenat, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, kolekalsiferol, kaliumjodid, tiaminmononitrat, pteroylmonoglutaminsyre, cyanokobalamin, D-biotin), stevia.
Anmeldelser ()

Shake Sjokolade Porsjonsposer 10stk

NOKA

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger