Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
NIVEA Naturally Good Sheet Mask
369777
369777

Beskrivelse

NIVEA NATURALLY GOOD Sheet Mask med organisk aloe vera gir umiddelbar fuktighet og et friskt løft. Det perfekte produktet for et friskere utseende og en sunn glød. Den nye NIVEA NATURALLY GOOD Sheet Mask med organisk aloe vera er utviklet for å umiddelbart gi huden din fuktighet for et friskere utseende og en sunn glød. Daglig stress og miljø kan gjøre huden dehydrert og med en ubehagelig følelse. Bruk 10 minutter på å slappe av og la den Naturally Good Sheet Mask bringe tilbake din sunne glød. Den inneholder 99 % ingredienser av naturlig opprinnelse og 1 % ikke-naturlige tilleggsingredienser for formelstabilitet og sikkerhet – inspirert av naturen for å få frem skjønnheten i huden din. Sertifisert av EcoCert - Cosmos Natural.

Fordeler

- Gir umiddelbart huden fukt og pleie for et friskere utseende - Laget av lett biologisk nedbrytbare fibre som gir en supermyk følelse - Vegansk formel

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Pentylene Glycol, Anthemis Nobilis Flower Water*, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citric Acid, Dehydroacetic Acid.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

NIVEA Naturally Good Sheet Mask

NIVEA
43 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger