home Meny close
menu Meny
278,-
278,-

Handle i nettbutikken?

50+ på lager i nettbutikk

278,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+28 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Med NOKA Milkshake Blåbær kan du gå raskt ned i vekt ved hjelp av en diett som består av måltidserstattere rike på næringsstoffer. NOKA Milkshake er en næringsrik måltidserstatter med få kalorier, og når kroppen opplever kaloriunderskudd, må den tære på fettreservene. NOKA Milkshake inneholder alle de viktigste næringsstoffene som vitaminer, mineraler, proteiner, karbohydrater, sporstoffer og fettsyrer (Omega-3 og Omega-6). Det fullstendige innholdet av næringsstoffer gjør at NOKA også kan bidra positivt på hud, hår og negler. Hvordan gå ned i vekt? Svaret er NOKA!

NOKA-dietten

NOKA-dietten er en lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD), som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har vært en helsebringende diett siden 1997. I følge NOKA skal du leve godt både mens du slanker deg og i tiden etterpå, noe som dannet grunnlaget for utviklingen av livsstilsdietten NOKA. NOKA-dietten består av milkshakes, middager, müsli, barer og sportsdrikker. Produktene fra NOKA har et høyt innhold av fiber, noe som gir gir en god metthetsfølelse.

Hvem kan bruke NOKA?

NOKA kan brukes enten du skal ned mange eller få kilo, så lenge du er frisk. NOKA bør imidlertid ikke brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

Hvordan bruke NOKA?

NOKA kan benyttes sammenhengende dersom du har behov for det. Ønsker du å benytte den som eneste ernæring i over tre uker, må lege kontaktes. Dette er et markedsføringskrav som settes til alle produsenter av dietter, slik at vår helse skal tas vare på i størst mulig grad. Dersom du ikke trives med å erstatte alle måltider med NOKA-dietten, kan du fint spise et sunt, kalorifattig måltid på ca. 400 kcal i stedet for et NOKA-måltid pr dag. Ved å ha muligheten til å mikse både normale, sunne måltider med måltidserstatter fra NOKA, vil dietten føles naturlig og lettere å følge over tid.

I tillegg til NOKA Milkshakes, tilbyr også NOKA middager, müsli, barer og sport shakes. Dermed er NOKA en fullverdig diett som hjelper deg med å opprettholde et sunt kosthold. NOKA står for kvalitet, og er ditt sikre valg for slanke linjer og god helse!

Innhold: 15 måltider

Varekode: 111401

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

God blåbær smak. Du holdere deg mett.

God blåbær smak. Metthetsfølelse varer lenge. Må drikkes med engang det er blandet.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 19.08.2018 av Elin

Veldig bra produkter for de som vil ta av en del kilo. Så jeg anbefaler alle Noka dietten

Kjempe fornøyd. Anbefales
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 14.04.2017 av Tove Sandaker

Skriv din egen omtale

Du omtaler: NOKA MILKSHAKE BLÅBÆR

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.