home Meny close
menu Meny
20%

Før: 98,-

Spesialpris 78,40

Før: 98,-

Spesialpris 78,40

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

Før: 98,-

Spesialpris 78,40

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+8 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

So Totally Clean er det første produktet i Formula 10.0.6-serien. Det ble opprinnelig utviklet i 1933 og solgt eksklusivt av farmasøyter. I dag er denne enestående 2-i-1-rensen og toneren den ultimate løsningen for å oppnå klar og frisk hud. Den rengjør huden og fjerner smuss, urenheter og overflødig fett. Inneholder alkohol som hjelper til med å tørke ut kviser i utviklingsfasen.

Ha litt produkt på en bomullspad og påfør på urenset ansikt morgen og kveld. Skal ikke skylles av. Avslutt med en god fuktighetskrem, som for eksempel Picture Perfect Day.

Innhold: 200ml

Varekode: 12314

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Elsker den!

Har brukt den i snart 3 uker og den funker helt fantastisk! Skal aldri gå tilbake til den gamle rutinen.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.09.2018 av Petra

Svært fornøyd!

Fungerer utmerket på min hud, og tørket inn mitt kviseutbrudd på haken på kort tid. Lukter sterkt og godt, som gir følelsen av at huden blir ren
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 24.07.2018 av Christine

Klarer Meg ikke uten den!

Jeg har slitt veldig lenge med kviser og prøvd ganske mange produkter, men da jeg prøvde denne forsvant kvisene ganske fort!! Jeg elsker den!!!
Anbefales til dem som leter etter et godt produkt mot kviser!!!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.05.2017 av Kristine

Fantastisk!

Jeg sliter med svarte prikker og veldig oljete hud i T-sonen. Etter bare noen dager var prikkene mindre og huden føltes bedre ud. Ulempen er at denne har en veldig sterk lukt men det er ikke noe som var et problem. Den kan kanskje også være litt uegnet for tørr hud, ettersom den tørket ut huden litt (noe som var flott for den oljete huden min!) Anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 24.04.2017 av Anonym

God

Denne e kjempebra mot kviser og urenheter. I begynnelsen fikk jeg litt utbrudd, men etterhvert virket denne bedre og bedre. Lukten er sterk, og passer kanskje ikke for de med sensitiv hud. Men ellers anbefales denne.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 11.02.2017 av Mia

Fantastisk!

Denne var kjempebra! Første gong eg brukte den blei den kvitt ei kvisa over natta, og dersom ein bruker den regelmessig vil det ikkje dukke opp monge kviser etterpå. Den er derimot veldig sterk, med tanke på lukt og liknande, så den er kanskje ikkje best egna for sensitiv hud, men den fungerer veldig veldig bra! Eg har brukt opp 3 flasker no og er storfornøyd!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 12.10.2016 av Lilly

Fantastisk!

Elsker denne! Etter å ha brukt Formula 10.0.6 serien i 6-7 uker nå, er huden min blitt utrolig deilig! Jeg var veldig rød og stram i huden før, men det er jeg ikke nå lenger. Nå er huden min bedre enn den har vært noen gang! Og nesten helt kvisefri!! Og jeg har slitt i mange år med uren hud! Men vær OBS! Jeg hadde mest lyst til å gi opp for 2 uker siden for huden min ble ekstremt uren i starten. Men jeg er utrolig glad for at jeg ikke ga opp! Ha tålmodighet i starten :) Denne er absolutt verdt å prøve! + for at den er så billig! Gleder meg til å se hvordan denne er videre. Beste produktet jeg har prøvd til nå! Anbefales!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 29.07.2016 av Ingebjørg

Beste renseren!

Denne er kjempebra!! Brukt en hel flaske nå, og har seriøst ikke fått noen kviser nesten mens jeg har brukt den. Den blitt kvitt alt av smuss osv, beste renseren til en så billig penge. Vil ikke bytte den mot noe, selvom den lukter litt sterkt.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.06.2016 av Marita

Helt fantastisk!

Denne virker overaskende bra på nupper og småkviser! Bruker den morgen og kveld, og før jeg påfører primer og foundation! Ny favoritt, rett og slett.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 20.02.2016 av maria

Eriksen

Denne var suveren !
Overraskende bra . Nesten så den "dreper" småkvisene med en gang.
God duft med et hint om kanel
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.05.2015 av Julia

Skriv din egen omtale

Du omtaler: FORMULA 10.0.6® SO TOTALLY CLEAN

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.