Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Jan Thomas Cosmetics Eyeshadow Palette 302 Green Eyes
367253
367253

Beskrivelse

Jan Thomas Studio Cosmetics Eyeshadow Palette Perfect For Green Eyes består av tre farger skreddersydd for grønne øyne. Den nøytrale fargen Heartbeat er en perfekt base som passer til alle. Lyse Spirit og mørkere Hey Boy er spesielt utvalgte farger i lilla-toner for å fremheve det grønne i øynene dine, og kan brukes til alle anledninger. Øyeskyggene er av høy kvalitet og er produsert i Italia. Dette er bakte øyeskygger som gjør at de sitter godt uten å drysse, og som gjør at de er fantastiske å jobbe med. Jan Thomas har gjort det enkelt, du velger den paletten som er spesielt laget for din øyefarge, eller den fargen du ønsker å fremheve i dine øyne. Tips: bruk Jan Thomas Studio Cosmetics Eye Shadow Primer under skyggene slik at de sitter enda bedre.

Bruk

Påfør Jan Thomas Studio Cosmetics Eye Shadow Primer på hele øyelokket med fingrene eller en kost. Påfør Heartbeat på øyelokket med en flat øyenskyggekost. Legg deretter Spirit i globallinjen og dus ut med en blendingkost. Avslutt med den mørkeste fargen, Hey Boy, ytterst i kanten av øyelokket, langs øvre vippekant og opp i øytterste del av globalen. Dus ut kontrastene på skyggene med en blendingkost.

Ingredienser

TALC, MICA, LAUROYL LYSINE, ISOPENTYLDIOL, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERIN, SORBIC ACID, SODIUM LEVULINATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM ANISATE, XANTHAN GUM May contain: CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES)
Anmeldelser ()

Jan Thomas Cosmetics Eyeshadow Palette 302 Green Eyes

Jan Thomas

Overvåke

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger