Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Magic Touch Concealer 2
371099
371099

Beskrivelse

Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills er en lett formel som smelter inn i huden for å korrigere, lysne, og skjule mens den blendes inn i huden og gir en naturlig finish. Den kremete og vannaktige konsistensen gir medium til full dekning som kan bygges opp, mens de lysreflekterende ingrediensene nøytraliserer urenheter og skaper en myk fokuseffekt. Magic Touch Concealer hjelper til med å fukte det delikate området under øynene og kjennes behagelig ut på huden uten å oksidere eller legge seg i linjene. Aminosyrebelagte pigmenter gjør at produktet holder seg på huden og blendes enkelt inn. Den dråpeformede applikatoren plukker opp en sjenerøs mengde produkt og passer perfekt til de små områdene i ansiktet for presis påføring.

Bruk

HVORDAN BRUKE: SPOT-CONCEALING - Påfør direkte med applikatoren under øynene, over urenheter, områder du vil fargekorrigere, eller områder du vil ha ekstra dekk. Start med et lett lag og bygg opp til ønsket resultat. Blend produktet inn med Brush 18 eller bruk fingertuppene med et forsiktig trykk. - For under øynende, velg en nyanse som er en til to nyanser lysere enn hudtonen din. Påfør to-tre prikker og blend ut kantene. For mørke poser under øynene, velg en nyanse med en undertone i fersken for å fargekorrigere og lysne området. - For urenheter, velg nyansen som er nærmest hudtonen din. Påfør en prikk og blend ut kantene. - For rødhet, velg en nyanse med gylden undertone for å nøytralisere det røde. Påfør direkte på området og blend ut kantene. HIGHLIGHT + KONTURERING - Til bruk som highlighter, velg en nyanse som er to nyanser lysere enn hudtonen din. Påføres på de høye punktene i ansiktet: kinnben, midten av pannen, nesebroen og nesetippen, og amorbuen. - For å bruke til konturering, velg en nyanse som er to til tre nyanser dypere enn hudtonen din. Påfør under kinnbenet, langs hårlinjen, i tinningen og kjeveområdet. FULL DEKK - Velg den nyansen som er nærmest hudtonen din. Påfør prikker på pannen, kinnene, nesen og haken med veggen. Blend ut med A30 Pro Brush. Bruk stippling bevegelser for å bygge opp til ønsket dekk. Pro tips: - Påfør direkte fra applikatoren med fingertuppene, Brush 18 eller A30 Pro Brush. - Start med et lett lag og bygg som ønsket, en liten mengde gjør underverker. - Kan brukes alene eller over foundation. - Bruk sammen med Loose Setting Powder for baking og en matt finish.

Fordeler

HVORFOR DU VIL ELSKE DET: - Ultra-glatt formel smelter inn i huden for en lysende, naturlig finish som ikke legger seg i linjer. - Second skin-formula gir byggbar, middels til full dekning. - Lysner under øynene, skjuler urenheter og fargekorrigering for en jevn hudtone. - Hjelper med å skjule porer, fine linjer og rynker, uten å kake seg. - Kremet, fyldig tekstur som gir sømløs påføring og behagelig hold. - Plantebasert glyserin bidrar til å fukte. - Lakrisrot hjelper til med å berolige og roe. - Aminosyrebelagte pigmenter hjelper med umiddelbart feste på huden. - Utvidet tid før produktet setter seg, for perfekt plassering og fleksibel blandbarhet. - Soft focus pudder reflekterer lyset for perfekt hud. - En lett påføring med tåreformet applikator gir den perfekte mengden produkt og presis påføring. - Flerbruksformel kan brukes til å skjule, utheve, fargekorrigering og for heldekning. - Passer perfekt til alle typer sminkegrunnlag og dekningsgrad - Ideell for alle hudtyper - Luksuriøs og bærbar emballasje for enkel bruk hjemme eller på farten - Glutenfri, Alkoholfri, Duftfri, testet av dermatologer og øyeleger. - Vegansk

Anmeldelser ()

Legg i favoritter

Magic Touch Concealer 2

Anastasia Beverly Hills
325 NOK
371099
371100
371105
371107
371101
371102
371098
371103
371109
371111
371114
371116

Få igjen på Vita.no

Reserver vare i butikk/Se hvilke butikker som har varen på lager her.

Omtaler

Anbefalinger