FINN DET SERUMET SOM PASSER BEST TIL DIN HUD

UNDER MY SKIN WITH L’ORÉAL PARIS

Ta en nærmere titt på våre serum og finn ut hva de kan gjøre for deg og din hudpleierutine. Et serum booster huden ved å tilføre huden en høy konsentrasjon med aktive ingredienser. Det er et av våre viktigste tips til en vakker og velpleid hud. Enten du har behov for ekstra fukt, mer glød eller ønsker å redusere fine linjer, kan du finne et serum fra L'Oréal Paris som passer til din hud.

LES MER OM EIRINS OG JANKAS SERUMRUTINER, OG SCROLL NED FOR Å FINNE DET SERUMET SOM PASSER BEST TIL DIN HUD.

Vi vil at du skal finne det serumet som passer best til din hud. Sammen med Eirin Kristiansen og Janka Polliani har vi tatt er nærmere titt på huden deres og tatt et dypdykk i serum, ingredienser og hudpleierutiner.

UNDER HUDEN PÅ EIRIN KRISTIANSEN

UNDER HUDEN PÅ JANKA POLLIANI

HVA ET SERUM?

Et serum er et helt unikt produkt innenfor hudpleie og et godt supplement til hudpleierutinen. I motsetning til de fleste fuktighetskremer inneholder serumet få aktive ingredienser og nesten ingen fortykningsmidler. Et serum er derfor et effektivt hudpleieprodukt som tilfører huden intensiv og målrettet pleie.

Konsistensen er mer flytende enn en krem og formelen trekker raskt inn i huden og gir dyp effektiv pleie og etterlater huden silkemyk.

Den lette konsistensen medvirker til at de aktive ingrediensene absorberes i huden. Ingrediensene jobber målrettet og effektivt.

Det er ikke noe mystisk med serumets virkning.  Formelen inneholder bare mindre vann enn en krem og flere aktive ingredienser. Et serum har normalt høyere konsentrasjon enn en krem og er derfor mer kraftfullt og intenst enn andre hudpleieprodukter.

My Skin

12 produkter
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent