Vi spurte L'Oreal Paris hva nøkkelen bak effektive rutiner og synlige resultater er og i følge ekspertene handler alt om å passe på at hver enkelt rutine fungerer sammen og kompletterer hverandre. Sterk alene, men sterkere sammen er deres motto. Dessuten er det viktig å gi huden riktige ingredienser og produkter til riktig tidspunkt.

La deg inspirere av Eirins og Jankas sine rutiner nedenfor og les også ekspertenes tips for hvordan du skaper deg en effektiv morgen- og kveldsrutine som kompletterer hverandre, samt en god makeupbase.

Nøkkelen til en suksessfull skjønnhetsrutine for meg er å være trofast til morgen- og kveldsrutinen min uansett hvor travel hverdagen er. Ikke minst er det viktig for meg å bruke produkter som er riktig for min hudtype, noe som varierer utifra årstiden vi er i. Om sommeren bruker jeg lettere produkter, mens om vinteren bruker jeg tyngre produkter da huden min krever mer fuktighet.

Morgenrutinen - Fukt, styrk og beskytt
1. Revitalift Filler serum 1,5% HA
2. Revitalift Filler Day Cream

Makeupbasen - Fukt, frisk op og dekk
1. True Match Nude Plumping Tinted Serum
2. True Match Eye-Cream In A Concealer

Kveldsrutinen - Restitusjon & pleie
1. Revitalift Filler serum 1,5% HA
2. Revitalift Filler Night Cream

Jeg tror suksessen til sunn hud er gode rutiner. Jeg kan gjerne prøve forskjellige produkter, men jeg endrer aldri den strenge rutinen min. Jeg dobbeltrenser to ganger om dagen og passer på å bruke gode produkter tilpasset min hud"

Morgenrutinen - Fukt, styrk og beskytt
1. Revitalift Filler serum 1,5% HA
2. Revitalift Laser Day Cream

Makeupbasen - Fukt, frisk op og dekk
1. True Match Nude Plumping Tinted Serum
2. True Match Eye-Cream In A Concealer

Kveldsrutinen - Restitusjon & pleie
1. Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum
2. Revitalift Laser Night Cream

Finn de riktige produktene til dine rutiner

Effektive rutiner og resultater handler om at huden får riktige ingredienser og produkter i hvert enkelt tilfelle. Det betyr ikke at du behøver å ha helt ulike hudpleierutiner morgen og kveld, bare at visse nøkkelprodukter bør være forskjellige for å ivareta hudens ulike behov på best mulig måte. Det innebærer også at visse ingredienser egner seg bedre i kveldsrutinen enn i morgenrutinene og vice versa.

1. Morgenrutinen - Fukt, styrk og beskytt
Uansett hvilken look du velger bør du starte dagen med å pleie huden.

Begynn alltid med å rense ansiktet for å vaske bort smuss, bakterier og andre urenheter som huden har skilt ut i løpet av natten. Fokuser deretter på fukt og produkter som kan styrke og beskytte huden. Et serum er alltid et godt valg, fordi det til forskjell fra en dagkrem lettere kan absorberes av huden og derfor kompletterer dagkremen og hjelper deg med å oppnå et bedre resultat SPF bør også være en del av den faste rutinen - enten i hudpleie eller makeup. Sol og UV-lys er tross alt en av de største årsakene til hudens aldring.

2. Makeupbasen - Fukt, frisk op og dekk
Makeup blir ofte sett på som en egen rutine der fokuset sjelden er å pleie huden. Men det finnes faktisk makeupprodukter som både kan friske opp og gi god dekning samtidig som de pleier huden og til og med gir beskyttelse takket være SPF.

Med True Match fra L'Oréal Paris kan du få en effektiv makeupbase som også virker pleiende og som booster huden med hyaluronsyre og fukt. Foundationen inneholder SPF17 og er et perfekt supplement til makeuprutinen og noe huden din vil takke deg for.

3. Kveldsrutinen - Restitusjon & pleie
Hvis du ikke allerede har en kveldsrutine er det på tide å sette av tid til det. Det beste tidspunktet å påføre hudpleieprodukter er om kvelden og natten. Huden henter seg inn og regenererer seg, og det er derfor den perfekte tiden for huden å bearbeide og dra nytte av de produktene du påfører.

Kvelden og natten er den tiden da huden best klarer å bearbeide mer kraftfulle ingredienser som retinol og kveldsrutinen bør derfor være målrettet mot akkurat de områdene du vil forbedre.

Kveldsrutinen bør alltid starte med rens for å fjerne sminke, forurensning og smuss som har samlet seg i løpet av dagen. For å forbedre huden og redusere rynker bør du velge et målrettet antirynkeserum og følge opp med en nattkrem i samme serie. Og ikke glem øyekremen som pleier den sensitive huden rundt øynene og også kan hjelpe til å redusere rynker som oftest kommer til syne i øyeområdet først.

 

Let's Face It

10 produkter
Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent