Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt og lynrask levering
Fri frakt og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Barbergel til Intimbarbering 100ml
369044
369044

Beskrivelse

Intim Shave reduserer mengden røde knupper og inngrodde hår ved intimbarbering. Den klare barberingsgelen inneholder tetreolje, som bidrar til å sikre en glatt og pen barbering uten inngrodde hår, røde nupper eller barberingsutslett. Intim Shave er en klar barbergel som gjør det enkelt å fjerne hår i intimområdet. Den gjennomsiktige geleen lar deg se hva du driver med når du barberer deg. På den måten unngår du uhell med høvelen. Dessuten sikrer produktet at hudens porer holdes beskyttet under barberingen. Det reduserer faren for utslett og urenheter etter intimbarberingen. Den transparente barbergeleen er selvfølgelig dermatologisk testet og godt egnet til bruk i intimområdet. Intim Shave kan brukes av både kvinner og menn til hårfjerning i det intime området.

Bruk

Når du har vasket intimområdet ditt godt med intimsåpe, påfører du Intim Shave. La produktet virke i 1 minutt før du starter barberingen. Det gir hårene tid til å reise seg, så du får en tettere og penere barbering. Når du er ferdig med å intimbarberingen, skyller du grundig vekk overflødig produkt og rester av hår. For å pleie og berolige huden etter intimbarbering, anbefaler vi at du bruker en god aftershave balm for å unngå rødme, barberingsnupper og inngrodde hår. Intim Balm fra Australian Bodycare beroliger og lindrer den irritasjonen i huden som kan oppstå etter barbering i intimområdet. Til vask av intimområdet før barbering, anbefaler vi Intim Wash fra Australian Bodycare."

Fordeler

Vegansk Beskytter huden under intimbarbering Reduserer røde nupper

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract.
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Barbergel til Intimbarbering 100ml

Australian Bodycare
139 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger