Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt og lynrask levering
Fri frakt og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Dr. Hauschka Rose Deodorant
372198
372198

Beskrivelse

Rose Deodorant er en deodorant du kan stole på. Å være godt rustet til å møte hverdagens utfordringer med et smil gir en avslappet og rolig følelse. Til vår kremete Rose Deodorant har vi brukt nærende og mildt luktfjernende ingredienser som er nøye tilpasset hverandre. For eksempel tilfører rosevannet en fin og elegant duft, mens en essens fra løvefot skånsomt hjelper til med å regulere fuktighetsprosessene. Når den eteriske roseoljen samtidig kombineres med rik jojobaolje, gir det en helt spesiell pleie til huden. Vår roll-on har lavt alkoholinnhold og er spesielt egnet for normal til sensitiv hud. Den harmoniserende deodoranten inneholder ikke aluminiumssalter og etterlater ikke flekker på klærne.

Fordeler

Naturlig, effektiv og bærekraftig Hjelper med å regulere de fuktighetsgivende prosessene og gir spesiell pleie for huden Etterlater ikke flekker på klærne

Ingredienser

Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Manihot Utilissima (Tapioca) Starch, Glycerin, Zinc RiciNleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Rosa Damascena Flower Water, Rosa Damascena Flower Oil, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Linalool*, Geraniol*, EugeNl*, Limonene*, Farnesol*, Citral*, Benzyl Alcohol*, Alchemilla Vulgaris Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hectorite, Xanthan Gum.
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Dr. Hauschka Rose Deodorant

Dr. Hauschka
185 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger