Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Australian Bodycare Shave Gel Men 200ml
369064
369064

Beskrivelse

Transparent barbergel med tetreolje mot røde nupper og barberingsutslett. Shave Gel gir en tett og glatt barbering, og den klare gelen sikrer deg mot smertefulle uhell med høvelen så du unngår små sår som følge av barberingen. Barbergelen er tilsatt 100 % naturlig tetreolje for å motvirke bakterier, barberingsutslett og inngrodde hår, så du er sikret et pent resultat etter barbering. Etter barbering er det viktig å pleie huden i ansiktet for å unngå uren hud og andre hudproblemer. Vi anbefaler at du pleier huden med After Shave face balm etter hårfjerning i ansiktet.

Bruk

Bruk: Det er viktig å vaske ansiktet helt rent før barbering. Påfør et tynt lag Shave Gel på lett fuktet hud. Barbergelen er drøy i bruk, så husk at du kommer langt med en liten mengde. La Shave Gel virke på huden i 1 minutt før du setter i gang med barberingen. Når du er ferdig med å barberingen, skyller du grundig vekk overflødig produkt og rester av hår med lunkent vann. Vi anbefaler at du etter barbering pleier huden med After Shave ansiktsbalm fra Australian Bodycare. Den beroliger huden så rødme og irritasjon minimeres. Før barbering kan du med fordel rense ansiktet ditt med Australian Bodycare Face Wash."

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Propylene Glycol Isostearate, 4-Terpineol, Phenoxyethanol, Carbomer, Sodium Citrate, Ethylhexylglycerin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Sodium Hydroxide, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

Australian Bodycare Shave Gel Men 200ml

Australian Bodycare
139 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger