Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Isadora Velvet Touch Ultra Cover Compact Powder 64 Warm Sand
359579
359579

Beskrivelse

Mattende og silkemykt kompakt pudder med SPF 20 Hvorfor vi elsker den: Vår multi-tasking Velvet Touch Ultra Cover kompaktpudder er den ultimate følesvenn under varme sommerdager. Den beskytter huden din, setter sminken og kontrollerer uønsket glans uten å gi et kakete, sprukket eller tørt resultat. Den beste delen er den fløyelsmyke formelen beriket med mineralpigmenter, som også er vannavstøtende. Selv om det er et pulver, vil du etter applikasjonen se at den blendes ut og bygger seg jevnt, fester seg sømløst på huden og etterlater en jevn og kremet finish.

Bruk

Bruk den medfølgende svampen og påfør ønsket mengde pudder over hele ansiktet. Påfør mer til ønsket resultat er oppnådd. Ønsker du mer dekke påfør med en lett fuktet svampl. For et lettere dekke, bruk en fluffy pudderkost. Pro tips: Dersom du vil gå for et naturlig resultat, men fortsatt ønsker godt dekke, prøv å bruk pudderet alene som en foundation. Påfør med en lett fuktet svamp.

Fordeler

• UVA/UVB beskyttelse med SPF 20 • Kontrollerer uønsket glans, med en kremet og matt finish • Jevner ut hudtonen uten å kake seg • Medium til høy dekkevne

Anmeldelser ()

Isadora Velvet Touch Ultra Cover Compact Powder 64 Warm Sand

IsaDora
359579
359573
359582
359584

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger