for a million
kinds of beautiful
Meny
kora organics

TURMERIC BRIGHTENING & EXFOLIATOR 2-in-1

Før: 499,-

Spesialpris 250,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
Kampanjen gjelder til og med torsdag 1. oktober 2020

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Kora Organics Turmeric Brightening & exfoliating en forfriskende 2-i-1 eksfolierende ansiktsmaske formulert for å gjenopplive, gi glød og fremme hudcellefornyelse.

Turmeric brightening & exfoliating inneholder gurkemeie som lysner og jevner ut hudtonen samtidig som den reduserer pigmentering.
Gurkemeie inneholder Curcumin som er en kraftig antioksidant, dette beskytter huden mot miljøskader og bidrar til å senke aldringsprosessen.

Slik påfører du: Masser inn på fuktig hud. Unngå området rundt øynene. La virke i cirka 5-15 min slik at enzymene rekker å jobbe ordentlig. Skyll deretter av med vann i sirkelbevegeler for å eksfoliere. Brukes 2-3 ganger i uken for optimalt resultat.

Innhold: 100ml

Varekode: 348732

Omtaler

Beste masken jeg har prøvd!

  • starstarstarstarstar
Helt fantastisk produkt som lukter godt, renser i dybden gjør huden såå myk og deilig! Bruker den kun på kveldstid før jeg legger meg, da jeg blir litt rød, men fyy så effektiv den er. Den har også gjort akne-arrene mine mye mindre synlig. 10/10 <3
Anne 12.07.2019

Ikke verdt pengene

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Jeg har ikke sensitiv hud og har aldri reagert på en maske. Denne ble jeg derimot ildrød i ansiktet av og den svidde veldig. Prøvd den flere ganger for å se om det var tilfeldig, men den svir like mye hver gang og rødfargen varer opp mot en time.
Oda 02.07.2019

WOW WOW WOW!

  • starstarstarstarstar
Absolutt en av mine all time favoritter, huden har ikke følt, sett og vært bedre. Har ikke ord, beste exfoliator på markedet! Huden er babymyk, og gir fantastisk glød!
Victoria 20.06.2019

En av de beste

  • starstarstarstarstar
Denne er så god! Renser skikkelig godt i dybden, fjerner alt av død hud og blackheads. Føles veldig forfriskende. Jevner hudtonen og gir GLØD!
Lili 22.05.2019

Fantastisk!

  • starstarstarstarstar
Dette er noe av det beste jeg har prøvd! Den kjennes kald ut når du lar den være på huden, og bruker man en fuktig klut til å skrubbe vekk masken kjenner man at den jobber godt med huden uten å gjøre vondt. Jeg følte ansiktet mitt glødet etter å ha brukt denne første gangen: nå brukes den 1-2 ganger i uka!
Synnøve 30.01.2019

Endrer alt...

  • starstarstarstarstar
WOW, jeg trodde jeg hadde testet alt av peelinger helt til denne dukket opp. Den er virkelig en liga for seg selv!

Kan ikke si annet enn at denne er virkelig å anbefale, for en tørr og gusten hud, da den gir ufattelig flott glød til huden etter bruk. Kanskje ikke for den mest sensitive huden, da den har grovere korn.

Må legge til at jeg har brukt den i sammen med noni face oil, og resten av serien for det meste, og det har virkelig gjort utslag på glød og på at huden min er blitt mindre tørr
Linn 18.01.2019

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.