for a million
kinds of beautiful
Meny
human+kind

HUMAN+KIND WASH OFF FACIAL CLEANSER 100ML

Før: 149,-

Spesialpris 74,50

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
Kampanjen gjelder til og med torsdag 1. oktober 2020

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Human+Kind Wash Off Facial Cleanser er 99,29% naturlig. Den fjerner make-up og urenheter og gir en forsiktig eksfoliering uten å fjerne hudens egne naturlige oljer.
Bruk: Våt ansiktet og klut med lunket vann. Påfør så wash-off cleanser til huden og rens huden med kluten i sirkulære bevegelser. Klapp Huden forsiktig tørr. Ansiktsrensen er dermatologisk testet og allergivennlig.

- Fri for mikroperler og snill mot miljøet.
- Vegansk
- Ikke testet på dyr
- Naturlig

Innhold: 100ml + renseklut

Varekode: 347095

Omtaler

Kjempe god rens!!

  • starstarstarstarstar
Kjempe god rens!! Fjerna virkelig alt av sminkeresta, og etterlata ikkje huda mi tørr, men heller en ren følelse. Minimera utbrudd i huda, og tilføre fuktighet. Stort bonus at den e vegansk og cruelty-free! Anbefaler
Freia 07.10.2019

Helt grei

  • starstarstar_borderstar_borderstar_border
Helt grei om du bare trenger en vask, men syns ikke den gir noe rensende effekt. Jeg har ikke problemhud men får jevnlig kviser etter jeg byttet til disse produktene. Synd, fine å se på, bra pris og produksjonen appellerer veldig til meg. Kommer ikke til å kjøpe de igjen.
Linn 11.09.2019

Fin som daglig rens

  • starstarstarstarstar_border
Deilig rens som kan brukes daglig. Den føles veldig mykgjørende og fuktighetsgivende uten å strippe huden for all naturlig olje. Den har en kremete konsistens som føles fint på huden når man masserer den inn, og etter jeg vasker rensen av så føles huden myk og ren med en behagelig, lett duft.
Silje 09.12.2018

Veldig bra!!

  • starstarstarstarstar_border
Hver gang jeg bruker den gir den meg en følelse at den renser godt og dypt i huden. Er tom for den nå og klarer meg ikke så mye lengre uten den.
Tiril Matilde fixdal 24.11.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.