Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
beplain Cicaful Calming Gel
231129024
231129024

Beskrivelse

Cicaful Calming Gel er en avkjølende gel-fuktighetskrem som umiddelbart roer ned irritert hud. Perfekt som en aftersun da den virker avkjølende og lindrende på hud som har vært eksponert for solen. Styrker samtidig hudbarrieren for en myk, jevn og smidig hud. Vegansk. Fri for parfyme og eteriske oljer. Miljøvennlig emballasje. Gelen har en høy konsentrasjon av Centella Asiatica og fikenfrukt-ekstrakt som beroliger og gir langvarig fuktighet til irritert hud. Ceramider styrker hudbarrieren og holder på fuktigheten som gir en sunn hud. Passer alle hudtyper, selv den mest sensitive hud. Centella Asiatica (Guta Kola, Tigergress) Asiatisk plante med helende, anti-inflammatoriske og lindrende egenskaper. Fun fact: Tigerne ruller seg i denne planten for å hele sår. Fikenfrukt-ekstrakt Bidrar til å redusere tørr og stram hud. Forbedrer hudens fuktighetsnivå ved å forhindre vanntap. Ceramider Styrker hudbarrieren og bidrar til å holde på fuktigheten. Hudbarrieren Hudbarrieren er hudens ytterste og beskyttende lag. Den har som oppgave å eliminere bakterier, låse inn fuktighet og beskytte huden fra ytre påvirkninger. En frisk hudbarriere er elementært for hudens velbehag. Tegn på en svekket hudbarriere vil være at huden kjennes stram, ujevn og konstant tørr. Hudpleieprodukter med ceramider vil være med på å styrke en svekket hudbarriere slik at den vil føles myk og smidig.

Bruk

Bruk etter rens, toner og essens/serum/ampoule, morgen og kveld. Påføres som siste steg i din morgen- og kveldsrutine. Massér godt inn og klapp lett på huden til alt absorberes. Unngå øye og munn-området. Påfør alltid solfaktor 30 eller mer som en del av morgenrutinen.

Ingredienser

Centella Asiatica Extract (92.6%), Propanediol, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, 1,2-Hexanediol, Tromethamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Water, Carbomer, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Ceramide NP, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin
Anmeldelser ()

beplain Cicaful Calming Gel

beplain

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger