for a million
kinds of beautiful
Meny
my clarins

My Clarins RE-MOVE Purifying Cleansing Gel 125ML

165,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+17 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

My Clarins - Full av frukt og planter for vakker hud i toppform. Skulle du ønske du fant en skummende rensegelé med naturlig ingredienser som fjerner makeup og som gir huden en vakker glød? Og som kan redusere synligheten av porer og urenheter ved å fjerne overflødig olje i huden? Vel, du trenger ikke å lete lenger!

RE-MOVE Purifying Cleansing Gel er laget med 91% naturlige ingredienser og har en unik formula med planteekstrakter for å takle dine skjønnhetsbekymringer. Moringa-ekstraktet detoxer og fjerner spor av forurensning,vann fra bitter appelsinblomst mykgjør og jevner ut huden.

Passer alle hudtyper. Vi har sørget for at vår rensegél reduserer overflødig talg, slik at huden ikke er skinnende, men vil heller bli ren, strålende og myk. Din oppskrift på en sunnere, lykkeligere hud starter her.

Bruk: Påføres morgen og kveld. Massér inn i fuktig hud. Skum opp og skyld godt av. Påføres morgen og kveld.Innhold: 125ml

Varekode: 350570

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.