for a million
kinds of beautiful
Meny
womens best

WOMEN'S BEST CLA CAPSULES

249,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
+25 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

CLA er bedre kjent som konjugert linolsyre, og er ikke bare populært, men det mest brukte tilskuddet i fitnessbransjen. CLA er en flerumettet omega 5-fettsyre. Menneskekroppen er ute av stand til å produsere flerumettede fettsyrer, og trenger derfor å få disse gjennom matinntaket. I følge en studie fra Gaullier, the American Journal of Clinical Nutrition 79(6): 1118-1125 CLA reduserte 9% av kroppsfettet og økte muskelmassen med 2%.
Ideell for idrettsutøvere og alle som ønsker å ta vare på helsen. Et av de mest brukte tilskuddene. 2.400mg CLA-linolsyre per porsjon.

Hvem bør ta CLA?
Spesielt fordi dietter kan føre til mangel på flerumettede fettsyrer, anbefales CLA sterkt for idrettsutøvere og helsebevisste mennesker.
Det bør ikke inntas mer enn anbefalt døgndose. Kosttilskuddet bør ikke brukes som erstatning for en variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke brukes i mer enn 6 måneder. Skal ikke brukes av barn, gravide, ammende eller av personer som er i risikogruppen for å få ” hjerte-karsykdommer og diabetes type 2.

Anbefalt døgndose: 3 kapsler som tas sammen/tillsammans med vann/vatten/vand. Ta en kapsel om morgenen sammen med frokost, en kapsel med lunsj og en kapsel med middagen. Vennligst drikk et stort glass vann med hvert inntak av kapslene.

Ingredienser: Konjugert linolsyre (80%), kapsel (geleringsmiddel/geleringsmedel (E407), modifisert stivelse, fuktighetsbevarer/fuktighetsbevarande medel/fugtighedsbevarende middel (E640), vann/vatten/vand).

Innhold: 90 stk.

Varekode: 350491

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.