Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
NovaVita Overgangsalder 120 stk
373793
373793

Beskrivelse

NovaVita Overgangsalder er et kosttilskudd med ekstrakter av rødkløver, yamsrot, bjørk, humle, salvie og ginseng i kombinasjon med B-vitaminer. En kombinasjon av ingredienser for en bedre hverdag i overgangsalderen. 50 % av kvinner i overgangsalderen sliter med blant annet hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, svimmelhet, dårligere søvn, tørre slimhinner samt tretthet og utmattelse. Rødkløver, humle og salvie bidrar til et rolig og behagelig velvære i overgangsalderen. Ginseng bidrar til vitalitet og motvirker tretthet og opprettholder god kognitiv evne og mental og fysisk kapasitet. Vitaminer B2, niacin/B3, biotin bidrar til normal energiomsetning og normal funksjon i nervesystemet samt opprettholder normale slimhinner. B2, niacin/B3, pantotensyre/B5, B6 og B12 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 hjelper til med å regulere hormonaktiviteten. Kosttilskudd erstatter ikke et variert kosthold. Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.

Bruk

Anbefalt døgndose for voksne: 2 tabletter. Døgndosen bør ikke overskrides.

Fordeler

Bidrar til - et rolig og behagelig velvære i overgangsalderen - vitalitet og energi. Inneholder også B6 som hjelper til med å regulere hormonaktiviteten. Vegansk.

Ingredienser

Rødkløverekstrakt (Trifolium pratense), fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylmetylcellulose), yamsrotekstrakt (Dioscorea villosa), ekstrakt av bjørkeblader (Betula pendula), humleekstrakt (Humlus lupulus), salvieekstrakt (Salvia officinalis), ginsengekstrakt (Panax ginseng), antiklumpemidler (tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), nikotinamid (vitamin B3), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetylcellulose, glyserol), kalsium- D-pantotenat (vitamin B5), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), riboflavin (vit B2), cyanokobalamin (vitamin B12), D-biotin.
Anmeldelser ()

NovaVita Overgangsalder 120 stk

NovaVita

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger