for a million
kinds of beautiful
Meny
34%
ogx

OGX NOURISHING COCONUT OIL HYDRATING OILMIST

Før: 149,-

Spesialpris 99,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
34%

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

OGX Coconut Milk hårpleieserie er næring til håret - fra hodebunn og hårrøtter til helt ytterst i hårtuppene! Spesielt egnet til tørt og livløst hår. OGX Nourishing Coconut Oil Hydrating OilMist er en lett og enkel måte å reparere dødt og kjedelig hår. Et trykk på flasken og en deilig sky av kokosnøttolje og bambusekstrakt gjør håret mykt, lett å håndtere og gir en intens følelse av velvære. Håroljen kan brukes til alle hårtyper, men er spesielt egnet for tørt og slitt hår. Kan brukes i både vått og tørt hår.

Innhold: 118 ml

Varekode: 33028

Omtaler

Fantastisk produkt!

  • starstarstarstarstar
Av en eller annen grunn forguder jeg dette produktet. Den kan ikke sammenlignes med andre håroljer da den bare sprayes på. Selv har jeg bleket og tørt hår, som floker seg lett. Noen få dusjer med denne sprayen og håret er silkemykt og flokefritt når jeg grer igjennom det. Det nærmeste jeg er kommet ett magisk produkt for håret. Virkelig elsker denne, blir å kjøpe på nytt!
Therese 29.12.2017

Elsker denne!

  • starstarstarstarstar
Denne var jeg veldig fornøyd med, både jeg og typen. Jeg har normalt ekstremt mykt og glatt hår men det er fortsatt slitt. Elsker duften, den tynger ikke og blander seg veldig fint inn. Det har blitt et fast produkt !
Ida 19.02.2016

Kjempebra produkt

  • starstarstarstarstar
Nydelig kokosduft, pleier håret. Det blir glansfullt og glatt. Ikke oljete eller tung etterpå
Eva H. 09.07.2015

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.