for a million
kinds of beautiful
Meny
john frieda

JOHN FRIEDA FRIZZ EASE MIRACULOUS HÅRKUR

98,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+10 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Redningen for tørt/ skadet/ farget hår! Denne hårkuren er proppfull av fuktighet og nærende virkestoffer som utretter mirakler på et tørt og skadet hår etter overdreven bruk av hårføner, rettetang, farging etc. Kuren er basert på en Anti-breakage formulering som trenger inn i hvert hårstrå og reparerer skadete områder samt forebygger nye skader og slitasje. Kuret motvirker også brusete hår, og sikrer et silkemykt og glansfullt resultat. Bør brukes minst 1 gang i uken for optimal effekt! Påføres i fuktig hår etter sjamponering. Klem ut overflødig vann og påfør en rikelig mengde av kuren fra rot til spiss. La virke i 3-5 minutter før du skyller ut, og avslutt med balsam for å lukke skjellagene i håret og kapsle inn pleiestoffene i hvert hårstrå.
Tips: For ekstra pleie la kuren virke i 15-20 minutter og svøp et varmt håndkle rundt håret. Skyll deretter ut grundig og avslutt med balsam.

Innhold: 150ml

Varekode: 30698

Omtaler

Helt ok!

  • starstarstarstar_borderstar_border
Ikke den beste hårkuren jeg har prøvd men absolutt ikke verst!
Håret blir mykt og glatt etter man bruker balsam/conditioner som en avslutning av kuren. :)
Milena Marie 04.11.2018

Redningen for skadet hår!

  • starstarstarstarstar
Bruker denne 1 gang i uka. Farger og bleker håret ofte, og er veldig slitt. Denne sammen med de andre John Frieda produktene er virkelig redningen!
Rita 18.09.2018

Dårlig

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Har prøvd forskjellige hårkur mot slitt og tørt hår og denne her hjelper lite. Ikke til å anbefale om du har veldig slitt og tørt hår.
Elina 29.08.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.