Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hyaluronic Acid Hydrating Hair Treatment 100ml
042123034
042123034

Beskrivelse

Et lett serum formulert med optimaliserte hyaluronsyrer med høy og lav molekylvekt, hjelper til med å gi fuktighet, redusere krus og skjørhet for å forbedre glansen, samtidig som det bidrar til å beskytte håret mot påvirkning forårsaket av miljøforurensning. Hyaluronsyre er en klassisk ingrediens, tradisjonelt kjent innen hudpleie for sine svært fuktighetsgivende egenskaper. Mangel på hydrering i håret kan skyldes en rekke ting, inkludert overvasking, for høy vanntemperatur, bruk av oppvarmede stylingverktøy uten varmebeskyttelse eller fuktighet. Når håret ditt blir tørt, er hårskjoldet grovt og åpent, noe som fører til at håret mister fuktighet og blir krusete.

Bruk

Riste flasken før bruk. Brukes som behandling over natten. Bruk munnstykket til å påføre direkte på hodebunnen, og bruk fingertuppene til å gni inn, la virke over natten. Påfør nok til å dekke hele hodebunnen. Ved behov, vask håret som normalt om morgenen. For best resultat bruk den hver natt over en 3 måneders periode.

Fordeler

Stimulerende pleie for hodebunn og hårsekker.

Ingredienser

Water (Aqua /Eau), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Panthenol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Citronellyl Methylcrotonate, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate.
Anmeldelser ()

Hyaluronic Acid Hydrating Hair Treatment 100ml

The Inkey List

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger