Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Nyhet
Haar Anti Hair Loss Conditioner & Mask 250ml
240116015
240116015

Beskrivelse

HAAR Botanical Growth Anti Hair-Loss Conditioner & Mask er designet for å styrke og nære hårene i lengdene. Balsamen kan forhindre hårtap, samtidig som den beskytter og forsterker hårstråene. Formulert med Capixyl™, Biotin og Amino Acid Complex som bidrar til å stoppe hårtapsprosessen, stimulere hårvekst og vedlikeholde normalt hår. Capixyl™ En innovativ og plantebasert ingrediens utviklet for å forhindre og stoppe hårtapsprosessen, stimulere hårvekst og redusere betennelse i hodebunnen. Capixyl™ er et biomimetisk signalpeptid (acetyltetrapeptid-3) kombinert med et rødkløverekstrakt rikt på Biochanin A. Økt produksjon av keratin påvirker produksjonen av nye hårsekker slik at hårsekkene igjen kan produsere hår. Biotin Et vannløselig vitamin (B7) som bidrar til å vedlikeholde normalt hår. Er essensiell i kroppens omdanning av aminosyrer, som hårsekkene trenger for at håret skal vokse. B7 bidrar til nedbryting av proteiner som er viktige for dannelsen av keratin. Horse Chestnut Extract (Hestekastanje) Proppfull av antioksidanter og er anti-inflammatorisk. Er spesielt nærende og styrkende for hodebunnen og skaper ideelle vekstforhold for håret. Amino Acid Complex Aminosyrer er viktige næringsstoffer for håret. Det hjelper til med å gjøre håret sterkere og sørger for å tilføre nok fukt. Aminosyrer er byggesteiner for keratin som er et viktig protein for hårproduksjon. Fri for silikoner, sulfater og fargestoffer. 100% vegansk.

Bruk

Påfør i lengdende og tuppene av håret, la virke i ett minutt for umiddelbar effekt og skyll ut. For kureffekt, klem ut overflødig vann og la virke i 3-5 minutter for dypere pleie før du skyller ut. Kan brukes daglig av alle hårtyper for å styrke håret og proaktivt motvirke hårtap.

Ingredienser

Aqua, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Esters, Steareth-2, Sodium PCA, Behentrimonium Methosulfate, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Dextran, Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense Extract, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Stearamidopropyl Dimethylamine, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Calcium Pantothenate, Arginine, Citric Acid, Linoleic Acid, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Biotin, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Benzyl Sayliclate, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal.
Anmeldelser ()

Haar Anti Hair Loss Conditioner & Mask 250ml

Haar

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger