Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Nyhet
Haar Anti Hair Loss Ampoules 70ml
240116016
240116016

Beskrivelse

HAAR Botanical Growth Anti Hair-Loss Ampoules er en konsentrert behandling med 10 doser. De er formulert med rike og dyptvirkende ingredienser som både forebygger hårtap, og stimulerer aktiv vekst. Formulert med Capixyl™, Biotin og Horse Chestnut Extract som bidrar til å stoppe hårtapsprosessen, stimulere hårvekst og redusere betennelse i hodebunnen. Capixyl™ En innovativ og plantebasert ingrediens utviklet for å forhindre og stoppe hårtapsprosessen, stimulere hårvekst og redusere betennelse i hodebunnen. Capixyl™ er et biomimetisk signalpeptid (acetyltetrapeptid-3) kombinert med et rødkløverekstrakt rikt på Biochanin A. Økt produksjon av keratin påvirker produksjonen av nye hårsekker slik at hårsekkene igjen kan produsere hår. Biotin Et vannløselig vitamin (B7) som bidrar til å vedlikeholde normalt hår. Er essensiell i kroppens omdanning av aminosyrer, som hårsekkene trenger for at håret skal vokse. B7 bidrar til nedbryting av proteiner som er viktige for dannelsen av keratin. Horse Chestnut Extract Proppfull av antioksidanter og er anti-inflammatorisk. Er spesielt nærende og styrkende for hodebunnen og skaper ideelle vekstforhold for håret. Fri for parabener, silikoner, sulfater og fargestoffer. 100% vegansk.

Bruk

Ta av lokket av ampullen og sett på applikatorlokket med tupp. Skru av tuppen og påfør produktet i tørr eller håndkletørr hodebunn. Masser produktet inn med fingertuppene i ett minutt. Skal ikke skylles ut. Påfør nok produkt til å dekke hele hodebunnen, eller hele problemområdet du ønsker å behandle. Dersom det er mer produkt igjen i ampullen, sett på lokket igjen og ta vare på ampullen til neste behandling. Anbefalt bruk er 2-3 doser per uke avhengig av omfanget av hårtap. Jevnlig bruk i 4 måneder er anbefalt for best resultat.

Ingredienser

Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium PCA, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl Cellulose, Parfum, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Alcohol, PEG-35 Castor Oil, Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Inositol, Triethanolamine, Calcium Pantothenate, Linoleic Acid, Biotin, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Coumarin, Hydroxycitronellal.
Anmeldelser ()

Haar Anti Hair Loss Ampoules 70ml

Haar

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger