Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
30%
Artdeco Compact Blusher 48 Carmine Red Blush - 5g
49275
49275

Beskrivelse

Kompakt rouge som passer alle! Artdeco Compact Blusher er en kompakt rouge som passer inn i de refillbare Beauty Boksene /skrinene til Artdeco. Blushen blandes lett inn i huden og gir en nydelig og delikat finish, den har en silkemyk konsistens og høy fargepigmentering. Gir semi-matt finish og den passer til alle hudtyper. Blushen kommer uten boks og er beregnet på å settes inn i Artdecos Beauty Box system. Hvis du bare vil ha blushen separat passer denne inn i Beauty Box Trio, eller du kan enkelt sett sammen din personlige palett. Velg ut din favioritt blush, skygger, m. m og sett dem sammen i en Beauty Box. Boksene kommer i Duo, Trio, Quattro, Quadrat og Palett. De har en magnet bunn slik at produktene enkelt klikker på plass. Artdeco sitt refill system gjør at du kun trenger å bytte ut de produktene som er tome uten å måtte kjøpe en helt ny palett, som både er godt for lommeboken og miljøet. Artdeco Compact Blusher kommer i ni forskjellige farger; Brown Orange, Dark Beige Rose, Beige Rose Blush, Cadmium Red, Bright Fuchsia, Orange Rosewood, Crown Pink, Red Orange og Carmine Red

Bruk

Påfør Artdeco Compact Blusher med en stor kost på kinneplet og ut mot tinningen ved å bruke lette bevegelser. For et naturlig resultat bør overflødig produkt ‘dunkes’ av kosten før påføring. På den måten har du full kontroll på resultatet. Tips: Ovalt ansikt: Her skal det legges fokus på midten av kinnene. Legg derfor rouge på eplekinn (midt på selve kinnet, på "kulen" av kinnbenet) og jobb den forsiktig utover, men det skal være mest midt på eplekinnet. Rundt/hjerteformet ansikt: Her er det viktig å fremheve kinnbenet for å fremheve konturer bedre. Rougen legges her litt skrått opp mot tinningene for å skape illusjonen av mer markerte kinnben. Firkantet ansikt: Her vil vi gjerne skape illusjonen av et litt lengre ansikt med mykere kanter. Start med å legge rougen på selve eplekinnet og jobb den utover. Rougen skal da jobbes med og formes til en smal trekant som går skrått opp mot tinningene.

Fordeler

• Kompakt rouge • Enkel å blende • Parfymefri formula • Kan også brukes som øyeskygge • Miks og lag din egen palett med dine favoritter

Ingredienser

TALC, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, LAUROYL LYSINE, CETYL ACETATE, ISOPROPYL LANOLATE, NYLON-12, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, CYCLOHEXASILOXANE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)

Merk: For å få de beste teksturene, bruker vi alltid de nyeste vitenskapelige funnene. Dette kan føre til endringer i produktmerking.

Anmeldelser ()

Artdeco Compact Blusher 48 Carmine Red Blush - 5g

49275
49266
49269
49274

Overvåke

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger