Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Dark Tropical Self-Tan Mousse 200ml
040423034
040423034

Beskrivelse

Uansett vær har du rett til å gløde med vår Dark Tropical Self-Tan Mousse. Denne ekstremt lette og ikke-klebrige formelen er fullpakket med hudelskende provitamin B5, grønn teekstrakt, kokosnøttvann, aloe vera og 100 % naturlig plantebasert DHA. Vi liker å tenke på det som hudpleie og soling kombinert. Vi handler om å sole og gi næring til huden din i ett enkelt treff. Og babe, du kan glemme de ekle falske brunfargeluktene, vi har lagt til redusert duftteknologi og en deilig frisk og deilig saftig ananasduft som vil gi deg alle de tropiske stemningene. Vi har gjort påføringen enkel for enten den profesjonelle garveren eller førstegangsbrukeren. Når den påføres, etterlater moussen en umiddelbar fargetone som hjelper til med å eliminere bruningsuhell (aka striper) og tapte biter, slik at du kan oppnå en perfekt brunfarge hver gang.

Bruk

Vi har gjort påføring til en lek for enten den profesjonelle garveren eller førstegangsbrukeren. Når den påføres, etterlater moussen en umiddelbar fargetone som hjelper til med å eliminere bruningsuhell (aka striper) og tapte biter, slik at du kan oppnå en perfekt brunfarge hver gang.

Ingredienser

Aqua (Purified Water), Glycerin, Dihydroxyacetone (100% Plant Based DHA), Polysorbate 20, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Propylene Glycol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Panthenol, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxid
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Dark Tropical Self-Tan Mousse 200ml

THE FOX TAN
249 NOK

Overvåke

Omtaler

Anbefalinger