Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Dark Tropical Self-Tan Creme 200ml
040423033
040423033

Beskrivelse

Denne lette, men likevel dypt nærende og fuktighetsgivende formelen er fullpakket med hudelskende aloe vera, kokosnøttolje, kakaosmør og sheasmør. Inni finner du en helt naturlig 100% plantebasert DHA som vil gi deg øyeblikkelig glød. Og babe, du kan glemme de ekle falske brunfargeluktene, vi har lagt til redusert duftteknologi (så flott!) og en deilig saftig ananasduft som gir deg alle de tropiske stemningene. Vi har gjort påføring til en lek for enten den profesjonelle garveren eller førstegangsbrukeren. Når kremen påføres etterlater den en umiddelbar fargetone som hjelper til med å eliminere bruningsuhell og tapte biter (aka striper) slik at du kan oppnå en perfekt brunfarge hver gang. Det beste er at kremen vår avtar gradvis og krever mindre eller ingen eksfoliering når tiden er ferdig, noe som gjør påføring eller fjerning til en drøm.

Bruk

Påfør på huden på samme måte som en fuktighetskrem for kroppen med vår påføringsvott. Bruk kun overflødig creme på votten for hender, føtter, albuer og ansikt for å unngå overutvikling. Avhengig av ønsket brunfarge, påfør 1-2 strøk og la virke i ca. 6-8 timer for en langvarig glød. Dusj av med varmt vann og tørk alltid huden. For en jevn bifffri glød anbefaler vi at huden eksfolieres og fri for fuktighetskrem før påføring

Ingredienser

Aqua (Purified Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dihydroxyacetone (100% Plant Based DHA), Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Theobroma Cacao (Cocoa) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Cl 14700, Cl 19140, Cl 42090.
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Dark Tropical Self-Tan Creme 200ml

THE FOX TAN
249 NOK

Overvåke

Omtaler

Anbefalinger