home Meny close
menu Meny

SILICEA PLUS 60 KAPSLER

51%

Før: 348,-

Spesialpris 170,-

Før: 348,-

Spesialpris 170,-

Handle i nettbutikken?

1-10 på lager i nettbutikk

Før: 348,-

Spesialpris 170,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+17 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Silisium er et av de mest vanligste grunnstoffene som finnes - nummer to etter oksygen. Silisium finnes overalt der fleksibilitet, styrke og elastisitet er viktig. Silisium er et viktig sporstoff for alle levende individer, og finnes i alle celler i kroppen. Original Silicea kapsler inneholder tørkel gele, en oppløsning av svært små partikler. En kapsel Silicea Plus tilsvarer 1 spiseskje (15ml) Silicea Gel.

Silicea er et naturlig "vidundermiddel" som hjelper mot nesten alt! Silicea kan behandle infeksjoner, styrke immunforsvaret samt ha en positiv innvirkning på hud, hår, negler og skjellett. Produktet er et naturpreparat basert på kiselsyre, som er en vannholdig forbindelse mellom oksygen og silisium. Silicea har blitt brukt av tusenvis av mennesker, med rapporterte effekter mot følgende plager: Insektsbitt, forbrenninger, betennelser i munn og tannkjøtt, mage/tarm-problemer, uren hud, blemmer, kløe, hårtap, flisete negler, svake ledd, belastningsskader, slapp hud samt andre alderdombetingede lidelser.

Original Silicea er den originale og bestselgende kiselsyre i verden helt siden 1968. Kapslene har ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer, og er ikke testet på dyr. Laget av cellulose og egnet for vegetarianere og veganere. Gluten- og laktosefri.

Innhold: 60 kapsler

Varekode: 110929

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SILICEA PLUS 60 KAPSLER

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.