Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hugo Boss Bottled Parfum Edp 50ml
373009
373009

Beskrivelse

Å være sin egen BOSS er å leve som en. Det er å være en mann som stoler på sine instinkter. Han venter ikke på at ting skal skje – han får dem til å skje. Han tar kontroll over sitt eget liv, for han vet at handling er veien fremover. Det er en styrke og karisma som kommer når man kjenner seg selv godt. Han er elegant med en inspirerende varme. BOSS Bottled Parfum gjenspeiler hans sterke holdning – en dyp duft som lokker med fortryllende noter av tre, rav, orris og fiken. BOSS Bottled Parfum er skapt av parfymørene Annick Ménardo og Suzy Le Helley, og duften er den hittil mest konsentrerte i den ikoniske BOSS Bottled-duftserien. Den grønne og treduftende eau de parfum åpner med friske noter av mandarin og innslag av krydret røkelse. Den avslører en fascinerende dybde og kraft med hjertenoter av orris og fiken, som gjenspeiler mannens sterke karisma. Duften avrundes med noter av sedertre og vegetabilsk lær, som gir duften varme, kraft og en langvarig intensitet. Den gjenkjennelige BOSS Bottled-flakongen er lakkert i en støvet svart farge, og den sorte hetten har en pen børstet finish. Flakongen og den mattsvarte esken er preget med gullbokstaver og står godt til denne dristige herreduften.

Bruk

Duften intensiveres av kroppsvarmen. Påfør duften i knehasene og på innsiden av albuene for å intensivere den og få den til å holde lenger.

Ingredienser

Alcohol Denat. Parfum/fragrance . Aqua/Water/Eau . Limonene . Linalool . Coumarin . Geraniol . Eugenol . Citral . Methyl 2-Octynoate.
Anmeldelser ()

Hugo Boss Bottled Parfum Edp 50ml

Hugo Boss

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger