Øynene våre forteller verden hvem vi egentlig er. De uttrykker følelsene våre, humøret og personligheten. Med øyenmakeupen kan vi forsterke vår egen historie enda mer og dele de forskjellige nyansene av oss selv. La din øyenlook fortelle din historie. Hvem er du?

#EYEAMWORTHIT

Being A L’Oréal Paris Spokesperson

Du er den lokale ambassadøren for L’Oréal Paris, hvordan føles det?
Det er utrolig stort og jeg er ydmyk over å få være den lokale ambassadøren for L’Oréal Paris, og jeg er stolt over å fronte et så stort og flott merke med så gode verdier og produkter. 

Har din oppfatning av brandet endret seg siden du startet å jobbe med L’Oréal Paris?
Ja defintivt. Det er så mye som ligger bak hvert produkt som jeg nå har fått innblikk i, og jeg ser på L’Oréal Paris som langt mer eksklusivt nå

Hva betyr det ikoniske slagordet “fordi jeg fortjener det” for deg? Har du minner om dette fra du var yngre?
For meg så betyr "because I'm worth it" at man også skal ta vare på seg selv å være fornøyd med den man er og ikke glemme seg selv i hverdagen. 

Jeg husker at jeg så og hørte slagordet på TV når jeg var liten; og tenkte at jeg gledet meg til den dagen jeg ble stor nok til å kunne leke og prøve meg med sminke. Det var en ukjent verden jeg drømte om som liten jente.

Female empowerment

Hva betyr female empowerment for deg, og hva ønsker du å formidle til andre kvinner?
Female empowerment for meg betyr at vi skal vite at vi er like sterke, smarte og flinke som menn. Vi kvinner skal heie på oss selv og hverandre - vi skal støtte hverandre og tørre og våge. 

Hvilke sterke kvinner inspirerer deg mest?
Her har jeg ikke noe konkret navn, men jeg er inspirert av kvinner som har fått til noe. Kvinner som har bygget sin egen merkevare eller bedrift i hvilket som helst felt. Jeg blir inspiert av kvinner som har kommet seg opp og frem og skapt noe selv. Jeg beundrer og ser opp til disse kvinnene fordi det er en lang og tung vei, ingenting kommer gratis, de har kjempet hardt for å komme dit i det samfunnet de lever i i dag. Jeg blir inspirert av ærlighet og positivitet.

Hvordan synes du vi kan løfte og støtte kvinner mer?
Ved å heie på hverandre, prate sammen og forstå hverandre. Ved å prøve og drepe all form for sjalusi og være glade på andres vegne. 

Being you

Hva hjalp deg med å forme din følelse av egenverdi?
Å ha troen på at dette får jeg til, og gjennom hardt arbeid. Ved å utfordre meg selv på ulike oppgaver - det gir meg mestring og da øker selvfølelsen.

Hva gjør du for å styrke selvtilliten din?
Ved å fortelle meg selv at "dette fikser du" og være snill med meg selv.

Har du et livsmotto?
Livsmottoet mitt er å være glad! Det som er viktig for meg er å være taknemlig for alt man har, og ikke være negativ for det man ikke har. Fokusere på det man er takknemlig for, være positiv og finne løsninger i stede for å se problemer.

Gå inn i et rom og vær positiv i stedet for at dette var ikke det jeg så for meg.

Fortell oss 1 ting som ingen andre vet om deg.
Hehe - jeg er mer guttete enn folk tror.

Beauty

Hva får deg til å føle deg vakker?
De naturlige tingene man har på utsiden av døren får meg til å føle meg vakker. En tur i frsik luft og komme hjem med roser i kinnene, eller ta et bad i saltvann - det får meg til å føle meg veldig fresh.

Hvilken rolle har skjønnhetsprodukter og egenpleie i ditt liv?
Det har en stor rolle fordi jeg har en stor interesse for skjønnhetsprodukter og egenpleie. Jeg elsker å teste nye ting - være kreativ og leke. Jeg elsker å skape nye looks og finne nye metoder å gjøre ting på.

Kan du beskrive de ulike looksene du har laget for Eye Am kampanjen, og ideen bak å skape dem? De ulike lookene er basert på hvem jeg er og hvem jeg ønsker å være.

Playful:
Jeg ønsker at man skal kunne leke mer, også med sminke.  Leke hver dag å skape glede i hverdagen. Ikke ta alt så seriøst - smil og ha det gøy.

Fearless:
Jeg føler at jeg er og ønsker å være fryktløs for nye utfordringer. Viktig å begi seg ut på nye utfordringer for å lære og ikke være redd for å møte litt mostand.

EYE AM

12 produkter
Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent