for a million
kinds of beautiful
Meny
womens best

WOMEN'S BEST VEGAN PROTEIN - CHOCOLATE

369,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
+37 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Vegansk protein sjokolade er et plantebasert proteinblanding. Proteinrik drikke med plantebasert proteinpulver. Sjokoladesmak eller Vaniljesmak. Inneholder søtstoffer.
Women´s Best Vegan Protein leverer en velbalansert kombinasjon av ingredienser, som støtter trening og kosthold på sitt beste. Det hjelper deg å komme seg etter en hard trening, opprettholde muskelmasse og støtter kostholdet ditt på den mest delikate måten.

Vegan Protein har en velbalansert kombinasjon av ingredienser, som støtter treningsøkta og dietten din på best mulig måte. Det hjelper deg med restitusjon etter en hard treningsøkt, opprettholder muskelmasse, og støtter dietten din på den deiligste måten. Denne helt nye og unike proteinblandingen viser høy biologisk kvalitet, og gir ikke kroppen for mye syre. Med protein fra erter, ris og hamp er denne proteinblandingen perfekte for alle veganere. Platebasert Protein Shake av høy kvalitet.

Bruk: Drikkes etter trening eller når som helst på dagen. Foreslått bruk er 1-3 porsjoner daglig. Bland 30 g (2 måleskjeer) med 300-400 ml iskaldt vann. Fyll shakeren med vann og ha i pulveret. Ristes godt i 10 sekunder til pulver er godt oppløst.
Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
16 porsjoner pr. pakning.

OBS: Ikke bruk produktet dersom forseglingen er brutt. Ikke egnet til bruk hvis du er allergisk mot noen av produktets ingredienser.

Ingredienser: plantebasert proteinblanding (erteproteinisolat, risproteinkonsentrat, hampproteinpulver), naturlig aroma, havsalt, søtstoffer (sukralose, steviolglykosider).

Innhold: 500gram

Varekode: 350500

Omtaler

påfyll

  • starstarstarstarstar
få denne inn igjen!!
kons 13.01.2019

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.