for a million
kinds of beautiful
Meny
70%
l'oréal

L'ORÉAL COLORISTA PERMANENT 3.16 PURPLE

Før: 99,-

Spesialpris 30,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
70%
Kampanjen gjelder til og med mandag 30. september 2019

Sjekker lagerstatus...

+3 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Colorista Paint Purple passer perfekt for deg som vil ha en varig hårfarge og er en av de nyeste permanente fargene våre i Colorista serien. Skap den looken du ønsker børstestrøk for børstestrøk med den medfølgende børsten. Flexibørsten er utviklet for enkel påføring og et skreddersydd resultat. Påfør i hele håret for en lekker farge full av nyanser og undertoner som synes fra alle vinkler. Skap en ombre look ved å påføre fargen kun i lengder og spisser og skap en gradvis overgang fra en farge til en annen. Se instruksjonene i bruksanvisningen i pakningen.
Varekode: 341380

Omtaler

Fin farge med flotte lilla undertoner

  • starstarstarstarstar_border
Jeg har brukt denne fargen noen ganger nå. Fra før av hadde jeg mellom til litt mørkebrunt hår. Først tenkte jeg at denne farget håret lilla, og ja den gir håret lilla undertoner, men er absolutt ikke noe skrikende lilla. Håret mitt fikk en fin mørk farge (omtrent som baksiden på esken for mørkebrunt hår) med flotte nyanser og fine lilla undertoner. Kommer til å kjøpe denne hårfargen igjen.
Ruth Therese Kvinge 16.02.2019

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.