for a million
kinds of beautiful
Meny
bulldog

BULLDOG ORIGINAL WASH BAG

Før: 279,-

Spesialpris 140,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
Kampanjen gjelder til og med mandag 7. januar 2019

Sjekker lagerstatus...

+14 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Bulldog Original Wash Bag er den perfekte gaven for han! Toalettmappen inneholder:
- Bulldog Original Face Wash: En skånsom rengjøringsgelé som tar bort smuss, overflødig fett og døde hudceller. I motsetning til såper med høy pH-verdi tørker ikke Bulldog Face Wash ut huden.
- Bulldog Original Moisturiser: Absorberes raskt uten at ansikt og hender føles fete etter bruk. Med 8 eteriske oljer, Aloe Vera, grønn te og Camelinaolje. Grønn te er velkjent for sine antioksiderende egenskaper. Den inneholder fytokjemikalier som f.eks. polyfenoler og koffein. Det er påvist at den reduserer frie radikaler og derfor bidrar til å bremse aldringsprosessen.Inneholder effektive ingredienser som gir huden fuktighet.
- Bulldog Original Shower Gel: En oppfriskende og gjenfuktende dusjgel med pleiende Aloe Vera og svalende mentol. Med naturlige rengjøringssubstanser som ikke tørker ut huden. Inneholder 7 essensielle oljer som gir en frisk og maskulin duft. Vær god mot huden din. Våre produkter inneholder ikke parabener, natriumlauretsulfat, kunstige fargestoffer, syntetiske duftstoffer eller ingredienser fra animalske kilder.
Varekode: 348694

Omtaler

Wow amazing

  • starstarstarstarstar
Kjempe fint sett til gutter. Han ble super fornøyd med gaven og den fuktighetskremen er kjempe god og drøy ❤️ så anbefaler dette merke!
Nikita melissa Kristiansen 02.02.2019

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Kampanjen gjelder til og med mandag 7. januar 2019