home Meny close
menu Meny
199,-
199,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

199,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+20 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

I en verden hvor stadig flere blir overvektige og hvor «litt ekstra» har blitt det normale, har Raspberry ketone raskt funnet veien inn i markedet for å hjelpe til med en slankere kropp. Raspberry ketone er et naturlig stoff man finner i bringebær og som gir bringebær dens kraftige aroma. Det finnes lignende stoffer i tranebær og kiwifrukt.

Raspberry ketone brukes for å gå ned i vekt ved å redusere fettmassen og få en bedre balanse mellom kroppsfett og muskelmasse. Det hevdes at raspberry ketone kan gjøre det lettere å bryte ned fett i celler, slik at kroppen lettere og raskere kan brenne fettet som energi. Laboratorieforsøk har vist at disse ketonene kan øke metabolismen (forbrenningen). Det er også gjort funn som tyder på at raspberry ketone kan øke nivåene av et hormon som heter adiponectin – et hormon som er med på å regulere forbrenningen vår.
Forskere fant ut at raspberry ketone har en kjemisk struktur som ligner både på capsaicin (fra chili) og synephrine (en naturlig stimulant fra citrus). En rekke studier har vist at disse to molekylene øker vår forbrenning, så man antok at raspberry ketone ville ha de samme egenskapene som capsaicin og synephrine. Forskerne isolerte fettceller og tilsatte raspberry ketone og fant to effekter: raspberry ketoner økte nedbrytningen av fett (lipolyse), ved at fettcellene ble mer sensitive til effekten av det fettforbrennende hormonet norepinephrine. Videre dokumenterte de at fettcellene frigjorde mer av hormonet adiponectin, som er med på å regulere forbrenningen vår og blodsukkerbalansen.

Slanke personer har høyere nivåer av adiponectin enn overvektige personer, og adiponectin øker når man går ned i vekt. Undersøkelser viser også at personer med lave adiponectinverdier har en høyere risiko for å utvikle overvekt, diabetes type 2, fettlever og hjerte- og karsykdommer (alle faktorer for metabolsk syndrom).

Et studie gjort på mennesker har vist at de som inntok 200 mg raspberry ketone sammen med vitamin C over en 4-ukersperiode gikk ned i både vekt og i fettmasse. Et annet 8-ukers studie viser at en kombinasjon av koffein, hvitløk, capsaicin, ingefær, synephrine og raspberry ketone ga nesten 8% mindre fettmasse, sammenlignet med placebogruppen som kun gikk ned ca. 3%. Begge gruppene trente under studien, og begge gruppene reduserte inntak av kalorier.

Innhold: 60 tabletter

Varekode: 111537

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

Alltid autoriserte varer

Klikk & hent

i 216 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

sur mage

Jeg ble så dårlig av de har, fikk sur mage og mye syre produksjon.
  • Totalkarakter
    starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 11.03.2017 av katharine

Skriv din egen omtale

Du omtaler: VITA VEKTBALANSE RASPBERRY KETONE

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.